26.9 tvangsvekking
26.9 tvangsvekking

Her tvangsvekkes de andre BB-deltagerne

Er det aldri fred å få i huset?

Søndag kveld ble deltagerne overrasket med drinker fikset av en profesjonell bartender. Det de derimot ikke fikk vite, var at drinkene i starten var alkoholfrie. I huset gikk væsken ned på høykant, uten at noen tok særlig notis av mangelen på reel promille. Etterhvert fikk de inn alkohol også, men den «milde» starten kan ha sørget for at enkelte av deltagerne holdt ut ekstra lenge utover kvelden og natta.

Les mer: BB-sex: Skal, skal ikke?

Festen er ikke over

Like før klokka halv fem på natten hadde flere av deltagerne krøpet til køys, samtidig som at noen fortsatt holdt det gående i stua. Festen begynte å gå mot slutten for nattravnene, men Andreas P er ikke mannen som legger inn årene uten å ha avsluttet på ordentlig vis.

Les også: Raser mot hetsen av «Big Brother»-søsteren

Barnesangen «Fiskebolla bor i havet» har blitt en real slager inne i huset, og kokken tar i kjent stil initiativet til allsang.

553744

Det utvikler seg til rene krigsdansen i sofaen, hvor både Magnus, Tiia Maria og Lena Charlotte hopper og gauler som ville indianere. Festen er så definitivt ikke over - det er mye sang igjen!

Og Magnus, som den inkluderende gutten han er, bestemmer seg for at denne sanggleden bør deles med de andre. At de for lengst har lagt seg virker ikke å sette noen form for strek i regnskapet hans.

– Vi tar inne og, utbryter Magnus og dirigerer de andre i rettning soverommet.

Les mer: Late, tjukke deltakere belønnes

En tydelig sliten Roberto henger også med, men mexicaneren har festet ganske så hardt, og henger litt etter. Noe som kanskje skyldes hans følsomme og tårevåte utbrudd tidligere på kvelden, da han fikk et brev fra ekskona.

Bråvekking

Hele det berusede sangtoget turer inn på soverommet, hvor roen egentlig har senket seg. Det hoppes i senger og synges av sår, dog full, hals.

«Big Brother» har til tider vært sparsom med musikken inne i huset, men det har aldri vært noen hindring for deltagerne.

Andreas P tok på fredag initiativ til a capella-sang i «Bjellekang»-stil.

552966

Se tvangsvekkingen i videovinduet over.