annkristin_roar
annkristin_roar

Jakten-Roars frier: – Nå er det vinn eller forsvinn!

– Det er ingen av oss som har lyst til å reise hjem igjen.

I kveld er det klart for det aller første valget i årets «Jakten på kjærligheten». Nå skal bøndene velge med seg fem friere de ønsker å bli bedre kjent med på aktivitetsdagene på Norefjell.

Les også: Vinn kjærlighetshelg der «Jakten på kjærligheten» er spilt inn

– Vi snakker samme språk

En av friere vi fikk se at Roar Husetuft møtte forrige mandag, Ann-Kristin Bergset, er spent på valget selv om hun synes daten gikk greit og godt kunne vært inne hos ham lenger.

Se intervju med Ann-Kristin øverst og daten mellom Roar og henne nederst.

– Tida gikk egentlig altfor fort. Vi hadde mye mer vi skulle ha snakket om. Så jeg håper vi får mer tid sammen for å bli bedre kjent, smiler hun og forteller at hun synes at kjemien mellom dem var bra.

– Vi snakker samme språk. Vi ble rett og slett ikke ferdig med å prate med hverandre.

Les også: Slik skal «Jakten»-Roar plukke ut sine favorittfriere

– Det er ingen av oss som har lyst til å reise hjem

Etter de sju minuttene inne hos Roar har hun tenkt gjennom hva som ble sagt.

– Man tenker på ting man kunne sagt annerledes. Ting du ville ha spurt om som du ikke fikk svar på. Viste jeg meg selv fra min beste side? Eller var jeg meg selv? Jeg gjorde så godt jeg kunne, konstaterer frieren som er spent før valget.

– Magefølelsen er veldig varierende. Det går opp og ned. Valget nærmer seg. Det er ingen av oss jentene som har lyst til å reise hjem igjen. Vi må bare ta det som det kommer. Vinn eller forsvinn! sier hun og ler.

QUIZ: Hva kan du om Jakten på kjærligheten?

Se daten mellom Roar og Ann-Kristin

553704

Se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandag klokken 20.00. Reprisen kan du se tirsdag klokken 15.00 på TV 2 og torsdag klokken 20.30 på Bliss.