sveinfr
sveinfr

«Jakten»-Svein gikk til sengs med frierne i tankene

Og i kveld må han velge hvilke jenter som skal bli med videre.

I kveldens «Jakten på kjærligheten»-episode får vi se de fire bøndene velge hvilke friere de skal ha med seg videre og hvilke som sendes hjem.

Trygg på valget

Svein Bøylestad (27) har brukt mye energi og tankekraft på å velge hvilke av jentene han vil bli bedre kjent med, så han har god magefølelse før valget.

– Magefølelsen er generelt bra. Jeg føler meg trygg på valget mitt. Jeg har tenkt godt igjennom det, og selv om alle er veldig flotte jenter på sin måte, så har jeg følt at jeg har fått bedre kjemi med noen, og det gjør meg egentlig veldig trygg på at det valget jeg nå skal ta blir bra, sier han.

Les også: Svein sjarmert i senk: – Hun ga meg alt jeg håpet på

Kveldstanker

Svein tror ikke det er umulig at hans fremtidige kjæreste er blant frierne hans.

– Det er litt tidlig å si ennå, men jeg har et lite håp om det. Jeg skal i alle fall gi det en stor sjanse, så håper jeg at det kan være noe spesielt der.

– Har du drømt om noen av frierne i natt?

– Nja, om jeg ikke har drømt om de, så har jeg i alle fall tenkt litt spesielt på noen av dem før jeg la meg. Det har jeg absolutt gjort.

Les også: – Jeg gruer meg til å sende noen hjem

Se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandag klokken 20.00. Reprisen kan du se tirsdag klokken 15.00 på TV 2 og torsdag klokken 20.30 på Bliss.

Vinn kjærlighetshelg der «Jakten på kjærligheten» er spilt inn!