Roberto1
Roberto1

Tårene triller over for Roberto

Det blir for følelsesladet for den meksikanske kjekkasen.

Det ble en overraskende og følelsesladd kveld for den kjekke meksikaneren. Først ble han kåret til «Big Brothers» mest sexy deltaker etter avstemming blant seerne, deretter blir ekstra følelsesladet når programleder Sarah Natasha Melbye leser opp et brev fra eks-konen til Roberto under søndagens live-sending.

Les også: Dette er husets mest sexy deltaker

«Malacopa»

– Kjære Roberto, du og jeg kjenner hverandre veldig godt, jeg håper de andre i huset lærer å kjenne deg som den lojale og morsomme vennen du er, leser Sarah opp fra brevet og fortsetter:

– Det er ikke mulig å beskrive Roberto uten å komme inn på det spanske begrepet «Malacopa» som betyr en person som skaper mye liv når han drikker. Roberto er flink til å skape drama.

Les også: BB-Roberto vet hvilken jente han vil ha

Tisset i en pose på nyttårsaften

Videre forteller Sarah om en hendelse når eks-konen og Roberto feiret nyttårsaften i Venezia, mens tårene for alvor begynner å trille over hos Roberto.

– I 2004 feiret jeg og Roberto nyttårsaften i Venezia, og under middagen drakk han opp hele vinflasken selv. Fem på tolv står vi midt på St. Marco-plassen og venter på rakettene, da må Roberto tisse, men nekter å gå inn noe sted å finne et toalett.

– Det hele ender med at jeg måtte holde en pose som Roberto tisset i midt på på plassen blant alle menneskene. Det tok mange år før jeg kunne le av den historien.

Les også: Se «Big Brother»-Carolines brølende angrep på Roberto

– Ta vare på ham

Avslutningsvis forteller hun at Roberto kommer til å bli en tøff konkurrent, bestemmer han seg for noe gjennomfører han det.

– Til dere andre i huset, ta pent vare på han, vi er mange som er glad i ham. Vi heier på deg Roberto.

Når Sarah spør Roberto hvem dette brevet er fra, klarer en følelsesladd Roberto nesten ikke svare. Tårene renner mens han forklarer de andre at brevet er fra Kjersti som var grunnen til at han flyttet til Norge.

Les også: BB-Robertos hemmelige oppdrag

553362