Kari Traa og Egor Filipenko
Kari Traa og Egor Filipenko

Kari Traa var kveldens mest avkledte

– Faen, hun ser bra ut, sier dansepartner Egor.

Under kveldens «Skal vi danse» ble det Kari Traa som stilte i kveldens korteste kostyme.

Med magen bar, liten truse og nettingstrømper hadde Kari tidligere kunnet fortelle at hun var litt engslitg for å vise så mye av seg selv på parketten. For kostymet var ikke selvvalgt.

Les også: Kari Traa: Takket ja for å kvitte seg med babyvekten

Deilig partner

– Ja akkurat dette her var det Egor som valgte ut, sa en smilende Kari til «God kveld Norge»

– Jeg merket nå at dette var på tide. For jeg tor det var i cha-cha-cha, så kom hun i en bitte liten hot pants. Og jeg tenkte bare: «Faen, hun ser bra ut». Hun har jo nydelige bein. Ja, så har hun kanskje de der arrene som noen fokuserer på, men de legger man jo nesten ikke merke til engang. Så jeg bare ba henne prøve dette, og "got deam" det ser bra ut, sier en ivrig dansepartner Egor.

Traa er småbarnsmor og har tidligere sagt til «God kveld Norge» at hun takket ja til «Skal vi danse» for å kvitte seg med babyvekten.

– Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på det. Hadde jeg følt meg dårlig hadde jeg aldri tatt det på. Så jeg føler at dette her, det kan jeg stå for, sier Kari

Gått ned i vekt

Allerede nå sier Traa at hun har merket på kroppen at dansingen har gitt uttelling.

– Ja jeg har merket det på vekten i hvert fall. Og i grunn på buksene også når jeg tenker meg om. De har blitt mye større, sier en fornøyd Kari