Samsaya 1024
Samsaya 1024

Samsaya: – Jeg har alltid vært en outsider

– Det hjalp ikke at man var litt for indisk i Norge, og litt for norsk i India.

Artisten Samsaya er for tiden aktuell med singelen «Superhero», som er den andre singelen fra det kommende albumet «Summer of Sam».

Annerledes

Låten handler blant annet om å føle seg annerledes, noe Samsaya har fått kjenne på kroppen.

– Jeg har alltid vært en outsider, på skolen, hjemme, blant mine egne venner. Jeg har tatt andre valg og sett annerledes ut. Det er litt som når du er liten og vil være He-man men alltid må være Skeletor. Det hjalp heller ikke at man var litt for indisk i Norge - og litt for norsk i India, forteller 31-åringen.

Les også: Her er de norske Twitter-kjendisene

Sin egen helt

I etterkant er Samsaya takknemelig for at hun ikke har vært som alle andre, og ikke minst valgte å gå sine egne veier.

– Det å være en outsider ga meg tid til å dyrke musikken. Soverommet var både studio og scene, mitt eget lille kreative laboratorium. Jeg elsket mitt trygge rom der jeg kunne drive med det jeg elsket, å spille og lage musikk. «Superhero» handler om å ta seg selv tilbake, være seg selv 100 % og bare drite i hva alle andre synes. Nå er jeg tilbake i «laboratoriet» hvor det hele startet. Jeg er min egen superhero, sier hun.

Les også: Kjendiser boikotter terrormannens navn på Twitter

Tøft utseendefokus

Albumet blir gitt ut på Samsayas eget label «3 millimeter», oppkalt etter artistens karakteristiske mellomrom mellom tennene.

Hun har tidligere blitt bedt om å fjerne mellomrommet, men 31-åringen lar seg ikke pille på nesen.

– Jeg synes det er så mye fokus på tynne kropper, og deilige damer. Hvorfor skal det være det? Kan man ikke bare få være seg selv? Jeg har blitt bedt om å droppe mellomrommet mellom tennene mine for eksempel, men det er ikke aktuelt. Det var bare mer komisk enn stressende, faktisk, sier Samsaya til «God kveld Norge».

Les også: – Jeg har skrevet autografer for en hel skole tilsammen