George Clooney
George Clooney

George Clooneys bakfulle brud til Senkveld

Hun våkner opp dagen derpå med dårlig hår, en diamant på fingeren og en hengiven George Clooney ved sin side. Hvem er dama som fikk drømmerollen i reklamefilmen som alle snakker om for tiden? Du møter henne i Senkveld.

ramm
ramm
Denne helgen står Atle Antonsen på scenen i Oslo Spektrum sammen med John Cleese, Harald Eia og Bård Tufte Johansen. Til Senkveld kommer han sammen med Morten Ramm, som også har en ambisjon om å fylle Spektrum med et eget humorshow. Hele prosjektet skal filmes: ”Kan Morten Ramm fylle Spektrum” er komikerens neste TV-prosjekt.

Senkveld-seerne får også bli kjent med en ny, unik, norsk stemme. 23 år gamle Jonas Alaska fra Åmli gir ut sin debutplate på fredag. Han er allerede kjent for radiolytterne med låten ”In The Backseat”. Til Senkveld kommer han med gitaren og sin nye single ”October”.

Truls og Øivind Blunck har inngått et samarbeid som Truls er veldig fornøyd med og som Blunck er litt usikker på. Begge kommer i studio.

Og i Ekspedisjon Senkveld må Thomas og Harald ta isbjørnfaren på alvor. Det blir skytetrening og en aldri så liten snøstorm når ferden over Svalbard fortsetter.