Linda Bjørnes
Linda Bjørnes

Jakten-Linda: – Noen friere gikk ned et hakk

– Det var litt forskjell i forhold til på papiret.

Mandag skal bøndene i «Jakten på kjærligheten» ta sitt aller første valg der de skal plukke ut fem friere som de ønsker å bli bedre kjent med til aktivitetsdager på Norefjell.

Les også: Vinn kjærlighetshelg der «Jakten på kjærligheten» er spilt inn

Ville grille frierne sine

Forrige episode fikk vi se hvordan det gikk på det første møtet med noen av frierne, og førstkommende mandag får vi se hvordan det går på enda flere speeddater. – Det var litt forskjell i forhold til på papiret på enkelte. Noen friere gikk opp et hakk, mens andre gikk ned et hakk

– Det var kjempekoselig å møte dem for å se hvordan de er i levende live, og ikke bare lese om dem på papiret, sier Linda til Jaktens hjemmesider og forteller etter møtet med alle sammen at det var noen hun hadde mindre kjemi med.

Les også: Her er årets Jakten-friere

– Det var litt forskjell i forhold til på papiret på enkelte. Noen friere gikk opp et hakk, mens andre gikk ned et hakk. Sånn er det vel, sier Linda som røper at det var noen som skilte deg ut litt.

– Men vi får se hvordan det er når vi blir bedre kjent, sier hun og smiler lurt.

På forhånd hadde hun allerede sagt at hun skulle spørre ut guttene sine.

– Da må de bevise hva de kan, jeg må grille dem litt og finne litt om deres sterke og mindre sterke sider, sa Linda allerede før hun før hun fikk brevene.

Les alt om Linda Bjørnes her!

Skeptisk til kjendisstatusen

Nå som programmet har gått noen ganger på TV, er det flere av bøndene som begynner å merke at folk kjenner dem igjen.

– Jeg er litt skeptisk til kjendisstatusen, men jeg vet at det går over. Det er en periode også roer det seg, mener Linda Bjørnes (36) fra Inderøy i Nord-Trøndelag.

– Vi satser på at det går bra!

Linda har iallfall støtte fra familie og venner hjemme i Trøndelag.

– Både familie og venner er positive til at jeg er med i «Jakten på kjærligheten». Vennene mine støtter meg veldig og var veldig ivrig på at jeg skulle komme med programmet, sier hun og smiler.

Les også: Jakten-frier: – Jeg er i kjærlighetsrus

Les alt om Linda Bjørnes her!

Se når Linda får brevene av Marthe her:

552812

Hvordan de siste datene og valget går, kan du se på TV 2 mandag klokken 20.00!