20.9 Silikondusj
20.9 Silikondusj

Full kø i «Big Brother»-dusjen

Deltagerne står i kø for å få unna morgenstellet

Tirsdag morgen våknet deltagerne til beskjeden om at varmtvannet er tilgjengelig i en halvtime.

På den tiden skal femten stykker rekke å vaske ut søvnen av øyene, og det ble sikkelig kø.

Se dusjingen i videovinduet over.

Vant med rask dusjing

I «Big Broher»-huset er de ikke ukjente med bråvekkinger og effektiv dusjing. Under militæruka kjørte fenrik Linn Therese en særdeles strikt linje da hun hadde ansvaret for morgenvasken.

548087

Mandag hadde deltagerne også begrenset med varmtvann. Benedikte og Silje kastet klærne uten tanke på kameraene, og dusjet sammen.

Også de andre jentene har etter hvert blitt ganske så usjenerte med tanke på kameraene, og Lena Charlotte fortalte åpenhjertig om mangelen på hjemlengsel i bare nettoen.

Oppdrag: syn

Denne uken er deltagerne delt etter kjønn, i en konkurranse hvor målet er å avgjøre hvilket som egentlig er det sterkeste kjønnet.

Les mer: Carolines mislykkede skjønnhetsoperasjoner

Mandagens følsomhetstest ble ganske så dramatisk. Linn Therese brøt fullstendig sammen da hun i blinde skulle kjenne på potteplanter og kakkerlakker, og det hele toppet seg da Tine ble bitt av en slange.

Neste konkurranse dreier seg om sansen syn. Én og én skal deltagerne inn i den bekmørke oppdragsgården. Der skal de sitte i en stol og uten forvarsel vil seks lamper blinke for at de skal observere ulike gjenstander i rommet.

For jentene skal Caroline, Benedikte og Silje i ilden, og for gutta må Roberto, Andreas P og Joakim være forberedt på «lyssjokk».

Les også: – Linn Therese hadde et øye til meg

Den gruppa som vinner blir premiert i kveld, mens tapende gruppe må fungere som slaver.

«Big Brother» har også ymtet frempå at det kan bli litt festligheter når kvelden senker inn..