Roar_klippet
Roar_klippet

Jakten-Roar får frier-hjelp av datteren

Meningene til Matilde (7) veier tungt, når pappa skal finne seg en ny kjæreste i «Jakten på kjærligheten».

Roar Husetuft er en av bøndene som skal jakte på kjærligheten på TV2 i høst. I aller første episode hadde han med datteren Matilde på 7 år.

Les også:Jakten-Roar: – De sender bilder av det mest utrolige

– Jeg synes det var riktig å gjøre det slik for å vise at hun er en viktig del av livet mitt, sier den stolte pappaen til VG.

Viktige innspill

Husetuft har omsorgen for Matilde 40 prosent av tiden, og sier at det er naturlig at datteren får lov til å komme med sine innspill når han skal velge seg en ny partner.

– Det er klart jeg må ha en dialog om hva hun mener. Mathildes meninger er viktige for meg, forklarer han til avisen.

Var egentlig ikke påmeldt

At Husetuft faktisk nå er i en situasjon hvor han skal sjekke på TV, var ikke hans ide.

– Jeg er blitt påmeldt av kompiser og søstre, flere ganger. Så jeg har ikke meldt meg på selv. Jeg har vel vært påmeldt to ganger, men i år ble jeg egentlig ikke påmeldt. Så de har nok snappet meg opp fra bunken i fjor, har han tidligere fortalt til «God kveld Norge».

Les også: Jakten-Svein: – Jeg trodde det var tull da TV 2 ringte

Telefonen fra produksjonsselskapet kom derfor som litt av en overraskelse, men Husetuft var likevel ikke i tvil om hva han skulle svare da forespørselen kom.

– Det var bare å si ja, selv om jeg fikk noen dagers betenkningstid slik at jeg kunne si nei hvis jeg ikke ville. Men jeg hadde egentlig bestemt meg for å si ja hvis jeg fikk forespørselen om å bli med, sier han.

Les også:Jakten-Roar fikk sjokktelefon: – Jeg var faktisk ikke påmeldt i år