TRUET: Siv Anita er ikke overbegeistret over alle utfordrerne.
TRUET: Siv Anita er ikke overbegeistret over alle utfordrerne.

Siv Anita: – Heller David enn den heksa Benedikte

Konfliktene bygger seg opp mellom deltakerne.

Denne uken har alle de fire utfordrerne vært inne i huset og hilst på de andre deltakerne. De fikk utdelt hvert sitt oppdrag av «Big Brother» som de måtte utføre i de timene de oppholdt seg inne i huset.

Mens deltakerne fokuserer på ukesoppdraget som denne uken er å lage en treretters-gourmetmiddag, skal utfordrerne inn i huset i korte perioder.

Den heksa

Onsdag kveld hadde alle fire vært inne i huset og spilt hver sin rolle ovenfor de gamle deltakerne i huset. Noen av utfordrerne har spilt rollen sin godt og til tider sjokkert de andre deltakerne. Samme kveld diskuterer noen av deltakerne hvem de helst vil at skal komme inn i huset.

– Jeg eeeelsker sjokolade, sier Joakim og imiterer David som hadde som oppgave å være ekstremt emosjonell og avhengig av nærkontakt. Med sitt høye energinivå og ekstremt utadvendte vesen har han gjort inntrykk på de andre deltakerne.

Les også: Siv Anita raser mot David

– Jeg vil mye heller ha inn han enn den heksa Benedikte, skyter Siv Anita inn og tilføyer:

– Oi, den kom rett fra hjerte, men jeg mener det!

De andre sier seg enig, og snakker om at de ikke hadde samme følelsen når hun kom inn i forhold til de tre andre.

– Det var den auraen hun hadde når hun kom inn, det var noe helt annet når Silje kom inn, sier Lene Charlotte samtykkende.

Les også: Klarer ikke å gjette at Benedikte er eks'en til Valen

Skaper sjalusi

Benedikte, som er eks-kjæresten til Kristian Valen, har fått i oppgave å skryte uhemmet om sitt forhold til komikeren. Hun skal bare snakke med guttene og overse jentene totalt. Spesielt sjarmøren Anders P. skal hun vise sin interesse for. Dette for å skape litt reaksjoner blant de andre deltakerne, særlig Siv Anita som har et godt øye til Anders P.

Les også: Eks`en til Valen må være sex-gal

Bestemmer hvem som får bli

På torsdag kommer en ekte kokk som skal smake grundig på maten, og evaluere ukesoppdraget.

– Godkjenner kokken gruppas innsats, er det de som får velge hvilke tre av de fire utfordrerne som får innpass i huset, forklarer redaktør Mads Nilsson.

Les også: BB-utfordreren Tone vil irritere huset

Les også: Slik avgjøres utfordrernes skjebne