Bendikte sexgal
Bendikte sexgal

Eks`en til Valen må være sex-gal

Det har Big Brother bestemt.

Denne uken skal utfordrerne inn i huset en etter en etter å ha gått gjennom en tøff prosess hvor de har utført oppgaver i bare undertøyet.

Så stemte seerne dem frem de fire beste, og disse kjemper om tre plasser i Big Brother-huset. Men først blir det flere prøvelser.

Utfordrer Benedikte Niami Amundsen skal nå gå inn i Big Brother-huset. Akkurat som Silje og David skal hun spille en rolle i huset. Hvis hun ikke gjør det, blir hun diskvalifisert fra oppdraget.

Skryte av Valen

Bendikte, som er eks-kjæresten til Kristian Valen, har fått i oppgave å skryte uhemmet om sitt forhold til komikeren. Hun skal bare snakke med guttene og overse jentene totalt. Spesielt sjarmøren Anders P. skal hun vise sin interesse for. Dette for å skape litt reaksjoner blant de andre deltagerne, særlig Siv Anita som har et godt øye til Anders P.

Les mer: BB-Benedikte er akutt shoppe-gal

Sminke-gal

Dessuten skal hun sminke seg hele tiden. Ifølge oppgaven skal hun være ekstremt opptatt av utseende og speil. I tillegg må hun spørre om noen har hatt sex i huset. Hun skal skryte at hun gjerne vil ha det og at hun er svært interessert i sex.

Ekstreme utfordringer

Men hvis du tror dette er tøffe tak for Benedikte, bare se hva hun gikk gjennom for å komme til Big Brother-huset i Stockholm.

547995