hasj (Foto: COLOURBOX)
hasj (Foto: COLOURBOX)

Hasjrøyker på do utløste brannalarm

Satt og dampet på utested i Kragerø.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den 22 år gamle mannen er kjent for politiet fra før for befatning med narkotika og natt til søndag fikk han nok en prikk på rullebladet etter fadesen på et utested i Kragerø.

Intens røyk

Like før klokken 02.30 lusket han seg inn på toalettet for å ta seg en blås av en hasj-joint. Men han nøyde seg ikke med et par trekk. For så intens ble røykingen at brannalarmen gikk.

– Det ble faktisk utløst så mye røyk at alarmen gikk. Vaktene fant raskt ut hva det var og mannen ble kastet ut fra stedet, sier operasjonsleder Erik Nordal i Telemark politidistrikt til tv2.no.

Fordi synderen raskt ble avslørt, ble det ikke nødvendig med evakuering av utestedet. Det var likevel ingen grunn til å la 22-åringen slippe unna med en klaps på hånden.

– Får kraftig reaksjon

– Vi har notert personaliaen hans og han vil få en kraftig reaksjon. Det er veldig beklagelig at han gjør dette på et sted der brannalarmen går og skaper problemer for de som jobber på stedet, sier Nordal.

Foreløpig er mannen anmeldt for bruk av narkotika, men det kan også bli aktuelt å føye brudd på røykeloven til anmeldelsen.