Frp-velger Gretes penger går til Aps valgkamp

Fagforbundet bruker 16 millioner på valgkampen til de rødgrønne. – Misbruk av mine penger, sier Grete Brendhaugen som har betalt kontingent til Fagforbundet i 30 år.

UENIG: Grete Brendhaugen har betalt medlemskontigent til Fagforbundet i 30 år. Nå er hun sterkt uenig i at forbundet bruker millioner på de rødgrønnes valgkamp   og konserter med Åge Aleksandersen (t.v.). (Foto: TV 2)
UENIG: Grete Brendhaugen har betalt medlemskontigent til Fagforbundet i 30 år. Nå er hun sterkt uenig i at forbundet bruker millioner på de rødgrønnes valgkamp og konserter med Åge Aleksandersen (t.v.). (Foto: TV 2)

Åge Aleksandersen og Sambandet spilte gamlere slagere i Spikersuppa i Oslo torsdag. - Når konsertturen er ferdig har vi samlet cirka 25.000 av medlemmene våre, sier leder i Fagforbundet, Jan Davidsen. Åges turne koster åtte millioner Davidsen leder det mektige Fagforbundet - som har sendt Åge landet rundt for de rødgrønne. Turneen koster åtte millioner kroner. Totalt legger Fagforbundet 16 millioner på bordet for å

Mer innhold fra TV 2