Hvis jeg fikk bestemme konkurransebilde (Foto: Illustrasjonsfoto / Colourbox.no)
Hvis jeg fikk bestemme konkurransebilde (Foto: Illustrasjonsfoto / Colourbox.no)

I kveld kårer TV 2 video-vinneren

Blir det hylende jenter i dusjen eller skateren fra Moelv som stikker av med seieren? I kveld kl. 22.35 kåres vinneren av TV 2s videokonkurranse «Hvis jeg fikk bestemme».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Videokonkurransen for ungdom mellom 12 og 18 år «Hvis jeg fikk bestemme» har skapt flere gode tv-øyeblikk.

I kveld kårer TV 2 vinneren i «Du bestemmer» sin siste sending kl.22.35.

Kom på TV i beste sendetid

Gjennom valgkampen har TV 2 oppfordret ungdom til å si sin mening om hva de mener er viktig. Hele 13 svært imponerende bidrag er kommet inn.

Konkurransen er hard. Flere av dem er vist på TV, introdusert av programleder Arill Riise i «Du bestemmer». På våre nettsider tv2.no er flere av filmskaperne intervjuet.

Skating, sang og lego

Even fra Moelv har dokumentert tilstanden på skateparken der han bor og oppfordrer politikerne til å satse på ungdommen.

I Tana har driftige femteklassinger laget to filmer. På rollelistene finner vi hylende jenter i dusjen og ordføreren i kommunen.

I Surnadal har ungdoms- og studentkoret Bøgdaungdommen skrevet egen sang og filmet en imponerende musikkvideo om hverdagen for ungdom.

Tre av deltakerne har laget animasjonsfilm med legoklosser, hvor de på imponerende vis får frem sine politiske meninger.

Lekser og skolevei er også noe som engasjerer ungdommene i konkurransen.

Dette for å nevne noen...

Se alle videoene her:
(artikkelen fortsetter under)

Drømmepremie

Siste frist for å sende inn video var onsdag 7. september. Før torsdagens sending skal en jury bestående av TV 2s beste og mest erfarne reportere fra TV og nett avgjøre hvem de mener fortjener å vinne.

Vinneren får et splitter nytt videokamera og en drømmedag hos TV 2. Her vil vinneren få lære mer om hvordan vi lager fjernsyn og møte folkene bak skjermen.

Hvem mener du bør vinne? Si din mening i kommentarfeltet under.