kiss2_1024 (Foto: TV 2/Erik Manshaus)
kiss2_1024 (Foto: TV 2/Erik Manshaus)

Her er andre finalist i konkurransen «Norges vakreste hjem 2011»

Den lille leiligheten i Skien rommer mye kjærlighet og mange sukkertøy for øyet.

Med sine 57 kvadratmeter er Ida Susanne (26) og Stian Colliers (30) leilighet i Skien det minste hjemmet til å nå finalen i «Norges vakreste hjem».

idaogstian_1024 (Foto: TV 2/Erik
  Manshaus)
idaogstian_1024 (Foto: TV 2/Erik Manshaus)

sommer'n
  11 (Foto: Ida Susanne Collier)
sommer'n 11 (Foto: Ida Susanne Collier)
Ida (26) og Stian (30) har tross sin unge alder allerede rukket å bo mange forskjellige steder sammen. – Vi ble sammen da jeg var 15. Stian er min store kjærlighet i livet, smiler Ida. – Dette er det fjerde hjemme vi har sammen , og her tror jeg vi skal bli en stund, slår hun fast.

Spontankjøp

Begge falt nemlig pladask første gang de så leiligheten. De hadde allerede funnet seg en leilighet de var fornøyd med i nabogården, og hadde egentlig ikke tenkt å flytte, men den spontane turen på visning endte med leilighetskjøp samme ettermiddag. Det har de ikke angret på.

SKIEN_ferdig
SKIEN_ferdig

– Begge fikk hjerte for stedet og ville flytte, selv om vi egentlig ikke hadde tenkt å flytte, ler Ida. – Det er en god følelse her og det er deilig å komme hjem, slår Ida fast.

Leilighet med luft og muligheter

Det var spesielt takhøyden og lyset i leiligheten som tiltalte dem, og det store soverommet med utgang til en deilig terrasse. Ida så mulighetene, og soverommet ble kjapt forvandlet til arbeidsrom og spisestue. Det valget er hun spesielt fornøyd med.

spisestue_1024 (Foto: Ida Susanne Collier)
spisestue_1024 (Foto: Ida Susanne Collier)

– Dette rommet bruker vi mye, både når vi har gjester eller når jeg sitter og blogger eller jobber med prosjekter, forteller Ida. Hemsen som opprinnelig var lagringsplass har nå blitt soverom.

Bloggfavoritt

For mange interiørinteresserte er leiligheten allerede godt kjent gjennom bloggen «Sukkertøy for øyet» som Ida Susanne startet opp for ett og et halvt år siden. Forrige uke fikk Ida vite at bloggen hennes ligger på femte plass over de mest leste interiørbloggene.

– Jeg ble helt satt ut, og utrolig takknemlig for alle som liker det jeg gjør og følger bloggen min.

smeg_1024 (Foto: TV 2/Erik Manshaus)
smeg_1024 (Foto: TV 2/Erik Manshaus)

Har man besøkt den lille leiligheten i Skien er det lett å forstå hvor bloggnavnet kommer fra.

– Det var faktisk en gjest hos oss i den forrige leiligheten som kikket rundt og sa: –Her var det mange sukkertøy for øyet!. Da tenkte jeg at det er jo egentlig et veldig kult navn. Det er jo «candy» liksom. Du får jo lyst til å spise det opp, smiler Ida.

Les også: Disse bor i Norges vakreste hjem

Se alle kandidatene i «Norges vakreste hjem» her.

Les også: Matbloggernes egne favoritt-blogger

Les også: Sluttet i jobben for å bake cupcakes

Neste finalist i konkurransen «Norges vakreste hjem 2011» får du møte torsdag 8. september på God morgen Norge kl 08.40.

Stem her!

Stem på din favoritt blant de ti nominerte kandidatene og bli med i trekningen om ti halvårsabonnement på BoligPluss.

Klikk HER for å stemme på din favoritt

Fem finalister vil bli presentert i reportasjer på God morgen Norge i høst før vinneren annonseres på TV og i BoligPluss. Fagjuryen vil også kåre 2.- og 3. plassen.

Du kan stemme på finalistene fram til 20. september.

Av de ti hjemmene over plukker juryen ut fem hjem som de sender videre til den endelige finalen. Disse hjemmene presenteres en og en i august og september i reportasjer på TV 2. Endelig vinner av Norges vakreste hjem 2011 kunngjøres fredag 23. september på God morgen Norge og i BoligPluss.

Norges vakreste hjem 2011 er et samarbeid mellom BoligPluss og God morgen Norge på TV 2.

BoligPlussGMN
BoligPlussGMN