Isak Knutsen Heim i Idol (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
Isak Knutsen Heim i Idol (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)

Isak (15) ble fridd til etter sin «Idol»-audition

– Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til det, sier tenåringen om å bli hyllet av fans, dommere og Tone Damli Aaberge.

Denne mandagen er en utenom det vanlige for 15 år gamle Isak Knutsen Heim. Han var med i søndagens «Idol»-episode - og fikk stående ovasjon fra alle fire dommere. Nå renner det inn med henvendelser for tenåringen, som tar seg tid til å snakke med tv2.no/idol i en skolepause.

– Jeg har fått ganske mange reaksjoner. Jeg har fått 700 venneforespørsler på Facebook, og noen har også sagt at de vil gifte seg med meg!

Bertine ville ta med Isak hjem

I søndagens program fikk vi se at et entusiastisk dommerpanel reiste seg til applaus da Isak var ferdig med sin tolkning av James Morrisons «This boy».

– Helsike! Du ser ut som en liten søt gutt, jeg har lyst til å gi deg en klem. Og så er du sjarmerende og har glimt i øyet - og så synger du HELT fantastisk! mente Gunnar Greve etter opptredenen.

– Det er en så fin tone i stemmen din at jeg nesten blir redd for hva som skjer med deg hvis du treffer feil folk. Jeg tenker at «ok, jeg tar med han og bare passer på han», sa Bertine Zetlitz.

Se også: – Ikke for å skryte, men jeg er et megatalent

Hylles av Tone Damli Aaberge

Og dommerne er ikke de eneste profilerte ansiktene som har falt for 15-åringen.

Følgende kommentar er å finne på Tone Damli Aaberges Facebook-side:

«Isak Knutsen Heim, for ein kar! Han gjekk rett heim her i stova.»

Se også: Bianca (16) brast i gråt foran dommerne

Isak om oppmerksomheten: – Uvant og rart

Hovedpersonen selv forteller at han ikke er helt sikker på hvordan han skal takle all responsen.

– Det er veldig uvant og rart, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til det. Men samtidig er det artig og egentlig bare positivt, sier han.

Se hele innslaget med Isak nedenfor!

(Artikkelen fortsetter under videoen.)

547561

– Merkelig å se seg selv på TV

Til tross for at Isak synes det er hyggelig med nye fans, må nok forventningsfulle TV-seere som håper på en ny og ettertraktet Facebook-venn se seg skuffet.

– Jeg tror nok ikke jeg skal takke ja til alle de venneforespørslene, jeg tror den skal være for folk jeg kjenner, sier Isak.

Tirsdag til fredag denne uka fortsetter «Idol»-feberen på TV 2, og på torsdag og fredag får vi et gjensyn med Isak når vi besøker Lillestrøm der alle som har gått videre møtes.

Se flere klipp og nyheter fra «Idol» på tv2.no/idol.