Det er et ryddig om ikke veldig spennende interiør i Chevrolet Captiva. Fofdi prisen har hatt et stygt verditap som bruktbil, kan du sikre deg en relativt ny modell til lav pris. Spørsmålet er om det er lurt eller ikke...
Det er et ryddig om ikke veldig spennende interiør i Chevrolet Captiva. Fofdi prisen har hatt et stygt verditap som bruktbil, kan du sikre deg en relativt ny modell til lav pris. Spørsmålet er om det er lurt eller ikke...

Chevrolet Captiva: Dette kan være et SUV-kupp

Men er det lurt å kjøpe den? Les hva broom-leserne mener:

Broom-forumet er det nye møtestedet for alle landets bilinteresserte. Her kan man stille spørsmål, utveksle erfaringer - og ikke minst få hjelp av de mange bilkyndige bidragsyterne våre.

Nylig stilte Guest_Frustrert spørsmål om Chevrolet Captiva med automat og diesel var et godt alternativ som familiebil.

Se alle sakene fra Broom-forumet her:

Her er starten på tråden: Skal ha oss nybil, og har sett oss ut Chevrolet Captiva. Automat, diesel, 4x4 og 7-seter. Ett kinderegg til en fornuftig pris, synes vi. Er det noen som har erfaring med disse bilene? Og hvordan er drivstoff forbruket?

Ikke alle var like enige om svaret, men det er ingen tvil om at prisfallet har vært stort, slik at det kan gjøres kupp på bruktmarkedet.

Men selv om du får bilen billig, er det jo ikke dermed sagt at den vil bli et godt kjøp.

Si din meningen om Captiva her:

Under kan du lese hvilke svar Guest_Frustrert har fått:

Del med dine Facebook-venner

Guest_Even

Disse kan du gjøre et kupp på i bruktmarkedet. Kvaliteten skal være grei, det er jo mest GM-deler og den er produsert i Korea. Må ikke finn på å kjøp ny. Stort verditap og Chevrolet har gitt opp i Norge tror jeg. Se også på Hyundai Santa Fe og Mitsubishi Outlander.

Guest_Frustrert

Har sett på 2007 mod. Har en grense på 300000.- Santa Fe er også en bil vi har vurdert litt

Guest_Broomlebassen

Heisann, har lagt med link med omtale av bilen dere vurderer fra broom og beste bruktbilkjøp jeg fant til under 300.000kr (150hk m/automat):

http://www.tv2.no/un...tiva/2008-2009/

http://www.finn.no/f...nnkode=30136612 (fri for heftelser)

Bare vær klar over at den ikke holder seg like godt i pris som mange andre SUVer i denne klassen.

Hilsen Broomlebassen

Fra Broom-forumet: Hva er den beste pickup/4x4 jeg kan kjøpe

Guest_Rune

Chevrolet Captiva er samme bilen som Opel Antara og de har falt ganske mye i pris pga lite salg så du kan gjøre gode kjøp der.

Guest_Ivar

Vi kjører Captiva 07-modell, manuell, 7 seter, 150 hester, diesel. Det er en arbeidshest som vi er veldig glad i! Det er aldri noe galt med bilen. Det er plass nok. Vi kan slå opp setene bak og bli buss om vi vil (men da er det ikke plass til baggasje).

Dette er kanskje ikke bilen du kjøper hvis du er opptatt av å kjøpe samme bilen som alle andre, eller hvis du er opptatt av konkurrere med naboen om hvem som har bil med høyest prestisje. Men trenger du en stor og praktisk familiebil, nokså bra i avsparket også, fin på seterveien med mye søle og gjørme og humper og dumper, så er dette tingen. Av SUVene er den jo også ganske liten, og det er bra når du skal parkere i byen.

Ellers: Kommer an på smak og behag, men vi synes at det er en pen bil. Fine linjer. Like pen som Lexus 400, hehe.

Et minus i margen er at den tar 1 liter diesel / mil. Mulig vi burde justert noe, men vi har aldri hatt den lavere enn 0,9 l/mil.

Vi blåser i bruktbilprisen. Dette er en stabil og god koreansk amerikaner. Den er godt skrudd sammen, og vi planlegger å ha bilen i mange år videre.

Lykke til med bilvalget om det blir Captiva eller noko anna.

Fra Broom-forumet: Bensin eller diesel - hva er best?

Guest_ketilkvamme

Hei! Jeg har en captiva med 5 seter. Kjempefornøyd - har fått den ned i 0,7 l/m på landevei så bare kjøp - fantastisk god bil.

Fornøyd Captiva-eier

Guest_Frustrert

Hei alle! Takk for opplysende svar, blir prøvekjøring denne uka.

Captiva eks
Captiva eks

Fra Broom-forumet: Råd om valg av bruktbil til under 70 000 kroner