Hjemmehos
Hjemmehos

– Det var ikke enkelt å holde tårene tilbake

Kjæresten Tonje hadde et følelsesmessig farvel med kjæresten hjemme i Oslo.

Marius Gamst Helgesen måtte ta farvel med kjæresten for å være inne i huset i 100 dager. Big Brother.no møtte dem i den lille, koselige leiligheten deres i Oslo. SE VIDEO

– De siste dagene var veldig koselige og vi benyttet tiden så godt vi kunne. Vi gikk ut å spiste middag og forsøkte å ha det så hyggelig som mulig. Marius var veldig nervøs og lurte på om han hadde pakket alt, mens jeg forsøkte å holde tårene tilbake, men det var ikke så enkelt, smiler kjæresten Tonje Madeleine Årnes Kristiansen tappert.

-–Jeg ba Marius om å sette koffertene utefor soverommet slik at han ikke trengte å vekke meg når han skulle reise. Jeg forsøkte å unngå en lang tårevåt avskjed fordi jeg ville at Marius skulle være glad når han reiste. Jeg er jo glad på hans vegne at han fikk denne muligheten, så vi sa kort «hadet», og jeg fortalte ham at jeg elsket ham og ønsket ham lykke til. Det ble likevel mange tårer etter han hadde reist.

Les også: Meldte seg på «Big Brother»: Fikk sin dose etter 24 timer

Trist å legge seg uten kjæresten

–Jeg kommer til å savne han noe helt utrolig, nærværet hans. Det verste blir å stå opp og legge seg uten ham, dessuten kommer jeg selvfølgelig til å savne godnatta-kyss og morgen-kyss.

Gamst Helgesen har vært sammen med kjæresten i syv år, med unntak av en pause på ett år i fjor. Paret fant tilbake til hverandre i november 2010 og ble samboere i januar. Men tiden før avreise var for paret en følelsesmessig berg og dalbane. Marius Gamst Helgesen fortalte nemlig ikke kjæresten at han skulle være med på Big Brother før tre uker før avreise.

Rasende

– Jeg var ikke særlig happy for å si det sånn, sier kjæresten til «Big Brother», og legger til:

– Jeg synes jo det var litt sent å si det tre uker før han reiser.

Marius klarte å ro seg i land, men det måtte mye smøring til ovenfor kjæresten etter han kom med avsløringen. Når kjæresten skal forklare hvor sint hun var på en scala fra 1 - 100, sier hun 110.

Les også: – Enorm interesse for 24-timerspass

Holdt alt hemmelig

Kjæresten fikk ikke vite noenting før Marius fikk innpass i huset, da synes han at det var greit å fortelle det.

– Jeg fikk jo beskjed om at det var hemmelig, så da har jeg jo bokstavlig talt holdt det, sier Gamst Helgesen, og legger til at han heller ikke fortale familie eller venner om at han hadde søkt på programmet.

Støtter likevel kjæresten

– Jeg er jo veldig stolt av ham og glad på hans vegne for at han fikk denne muligheten.