sturlakaja
sturlakaja

Kaja Norum overrasket med penismaleri:
– Sturla-bildet var selvfølgelig planlagt

... og PR-stuntet fungerte som bare det.

Man må ty til noen modernistiske triks hvis man skal bli lagt merke til. – Sturla-bildet var jo selvfølgelig planlagt – man er nødt til å ty til noen modernistiske triks hvis man skal bli lagt merke til.

Dette sier Odd Nerdrum-elev Kaja Norum til bladet Mann.

I sommer ble Kaja raskt et hett navn, etter at hun malte Sturla Berg-Johansen med erigert penis. Kaja og maleriet ble omtalt i landets største medier, og maleriet ble deretter solgt for 72.000 kroner.

I intervjuet med Mann forteller 22-åringen at maleriet og oppmerksomheten rundt det var nøye planlagt. På spørsmål om Sturla-bildet var et PR-stunt, svarer hun dette:

– Sex selger jo, så det ble akkurat like mye oppmerksomhet som forventet.

nerdrums
nerdrums

Les også:Slik ble Kaja elskerinnen til Tommy Lee

– Han syntes han var for tykk

I juni fortalte Norum VG at Sturla alltid hadde sagt at hun bare måtte ringe hvis hun trengte en aktmodell, og hun valgte å ta ham på ordet.

– Jeg brukte nesten tre måneder på prosjektet, og Sturla var flere ganger nede på Stavern for å stå modell. Han syntes selv at han var for tykk, sa hun til avisa.

Hun var hemmelighetsfull da det kom til å fortelle om Sturlas modelljobb rent «praktisk».

– Om han sto i den posituren lenge? Haha. Det kommer jeg ikke til å avsløre. Men for å si det sånn: Han hadde ikke noen problemer med å få den opp, sa hun og lo.

Les også: – Et meget kreativt PR-stunt av TV 2