FULL PUPP:«Big Brother» Lene Christine har 700 gram silikon i hver pupp
FULL PUPP:«Big Brother» Lene Christine har 700 gram silikon i hver pupp

«Big Brother»-Lena Charlotte har 700 gram silikon i hver pupp

– Altså, kropp et jo en naturlig ting og så lenge det er pent, og gjort på en seriøs måte, så er det jo greit da.

Glamourmodellen Lena Charlotte Westby er en av deltakerne i «Big Brother» som har premiere på TV 2 Bliss i kveld. Westby forteller til «God kveld Norge» at hun ser fram til hele opplevelsen med å være innesperret i opptil 100 dager.

Gleder seg

– Det blir spesielt, og jeg kommer sikkert til å savne det å ha noen som kjenner deg 100% rundt meg. Det blir veldig spesielt, men han støtter meg veldig og vet at jeg har beina godt plantet på jorda, sier Westby om kjæresten.

Les også: Denne TV 2-kjendisen har snart 11 barn

I tillegg til å jobbe som modell er Westby svært bilinteressert og trives i garasjen også.

– Jeg trives veldig godt med biler og å jobbe i garasjen også så sånn sett er jeg jo en litt sånn guttejente, sier hun.

Mye silikon er helt greit

– Jeg får jo høre av venner og av folk som ikke kjenner meg at jeg ikke burde ha stilt opp på lettkledde bilder og tenke på at jeg i framtiden kanskje får barn og sånn.

– Altså, kropp et jo en naturlig ting og så lenge det er pent, og gjort på en seriøs måte, så er det jo greit da, sier Lena Charlotte som har 700 gram silikon i hvert bryst.

Les også: – Dette er det varste vaskebrettet jeg har sett

– Grensen min går ved å stille opp i pornoblader og Lek og sånn, det kan være veldig nakent men da skal det vært pent å se på også og ikke grotesk og vulgært.

Fylte opp

– Jeg synes det er helt greit med silikon og sånt, hvis du har små pupper så kan du jo ikke trene dem større. Så jeg synes det er helt greit med silikon i puppene men der går grensen min, jeg ville aldri ha gjort noe med ansiktet mitt, eller- jo jeg har jo tatt restylane, innrømmer Westby.

– Jeg måtte jo ta noen ganger da for å jeg måtte jo fylle opp helt til 700, sier «Big Brother»-deltaker Lena Charlotte Westby.