Lena Charlotte
Lena Charlotte

– Vil bli kjendis

Lena Charlotte Westby har et klart motiv for sin «Big Brother»-deltagelse.

24 år gamle Lena Charlotte Westby er noe så sjeldent som en mekke- og bilgal glamourmodell. Hun liker å dolle seg opp som modell, men har samtidig ikke noe i mot å bli litt skitten på henda. Klokken 21:30 i kveld går hun inn i «Big Brother»-huset. Sendingen vil gå både på TV 2 og på TV 2 Bliss.

Hjelper henne som glamourmodell

Hun gleder seg til å bli kjendis:

– Det er kjempegøy å være på TV for det er gøy når folk kjenner igjen deg. Det gjelder ikke livet å bli kjent, men det er morsomt. Dessuten kan det hjelpe meg fremover i karrieren, siden jeg er modell i Show Models, sier den brystfagre glamourmodellen.

– Sinnsykt morsomt

Lena Charlotte Westby har tidligere meldt seg på både «Robinsonekspedisjonen» på TV3 og «Wipeout» på TVNorge uten hell.

– Mange tenker at jeg vil på TV, og at jeg vil ha oppmerksomhet, men jeg har meldt meg på de programmene som jeg får noe gøy ut av. På «Wipeout» er det jo hinderløyper, og de synes jeg er gørrmorsomme. I «Robinson» så tester man seg selv, og det liker jeg, sier Lena, som hadde en begrunnelse for å melde seg på «Big Brother».

– Det høres sinnsykt morsomt ut. Det er en opplevelse du bare kan få en gang i livet, og når du får sjansen, må du ta den. «Big Brother» er en tilværelse ut av en annen verden, så man vet ikke hva som venter en, avslutter Lena Charlotte Westby.