Torsdag kveld fra Nydalen   Montasje (Foto: Montasje: TV 2)
Torsdag kveld fra Nydalen Montasje (Foto: Montasje: TV 2)

«Torsdag kveld fra Nydalen» – gjengen i New York mens orkanen herjet

– Det har vært ubehagelig, sier Morten Ramm

Komikerne i «Torsdag kveld fra Nydalen», med unntak av høygravide Henriette Steensrup og kollegaen Odd-Magnus Williamson som for tiden holder på med innspilling av den allerede mye omtalte «Kon-Tiki filmen», reiste før helgen til New York for å slappe av og nyte en liten ferie før den nye sesongen av det populære humorshowet igjen startet opp på TV.

Men ferien gikk ikke helt som planlagt etter at orkanen Irene slo inn mot land i storbyen.

Les også:Her får Morten Ramm juling i bølgene

Les også: – «Torsdag kveld»-gjengen kan bli så store de vil

Ubehagelig

– Det var ganske ubehagelig på lørdag, og jeg var litt engstelig når vi ikke viste om vi kom til å bli evakuert. Vi bor i Soho, som lå i sone B for evakuering. Vi snakket om å reise på et hotell lenger bort og var litt fram og tilbake på akkurat det, men heldigvis ble evakueringen i dette området avblåst så nå føler vi oss trygge her. Folk håndterer situasjonen godt, og selv om plassen hvor vi er har ligget i grenselang, så tok det aldri helt av, forteller komiker Morten Ramm til «God kveld Norge».

Til tross for at det hele var litt ubehagelig i starten, har Morten Ramm , etter uværet nådde land, opplevd situasjonen som udramatisk.

– Det er klart det er en del vann i gatene og det blåser ganske kraftig, men utover det føler jeg det hele er ganske udramatisk nå. Det er litt som en hard høst dag hjemme i Norge, fortelleren Ramm som til tross for været er i godt humør.

Koser seg sammen

Selv om været er dårlig og ferien ikke går helt som planlagt, har ikke dette hindret gjengen i å ha det gøy.

– Vi har vært litt ute, men må inn igjen klokken fem. Det er litt som en husarrest. Alt er jo stengt så det er ikke mye å gjøre uansett. Kollektivtrafikken er sperret av og alt stenger før klokken tolv. Men vi har det hyggelig allikevel, vi har vorset på hotellrommet og nå er det som å være på en koselig hyttetur istedenfor en storbyferie i New York, forteller han videre.

Morten Ramm er heller ikke lei over at han ikke får oppleve byen i solskinn. Han har opplevd uværet i New York før.

– Det har faktisk alltid vært dårlig vær når jeg har vært i New York. Så jeg er liksom blitt vant med å oppleve disse gatene i regnværet, sier Morten.

Klar for ny sesong

Den 22. september er det igjen klart for en ny sesong av «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV2. Sammen med blant andre Else Kåss Furuseth , Henrik Thodesen , John Brungot og Odd-Magnus Williamson , er Morten Ramm nok en gang klar for å underholde TV seerne.

– Jeg gleder meg veldig til å starte opp igjen. Oppskriften er den samme, men vi har noen nye elementer også. Det blir blant annet en egen ny «Paradise hotell» serie med alt av karakterer og intriger som det måtte innebære. Så noe er nytt, men vi kommer til å holde de samme rammene, sier en spøkefull Ramm.

Tidligere ble det også kjent at Kristine Riis, kjent fra blant annet Drillpikene på P3, erstatter høygravide Henriette Steenstrup. Noe Morten gleder seg veldig til.

– Det kommer til å bli utrolig bra. Hele gjengen kjenner Kristine fra før av og hun er en utrolig morsom jente. Jeg er sikker på at Riis kommer til å bli en fin erstatning, avslutter Morten Ramm til «God kveld Norge».

Les også: «Torsdag kveld»-Odda vil bruke narkomane som fugleskremsler