beyonce0
beyonce0

Beyoncé: - Ja, jeg er gravid

Viste stolt frem kulen på magen på MTV Music Awards.

Natt til mandag norsk tid var det duket for nok en feiring når MTV i tradisjon tro arrangerte storslåtte MTV Music Awards i USA for å hedre musikkåret som har gått.

beyonce3 (Foto: Jason Merritt, © tt)
beyonce3 (Foto: Jason Merritt, © tt)
De celebre gjestene strømmet til på den røde løperen.

Superstjernen Beyoncé Knowles (29) uttalte nylig at hun ønsker å bli mor, og da hun ankom prisutdelingen søndag kun hun røpe at hun bærer på en liten hemmeligheten.

Hun og ektemannen Jay-Z (41) venter sitt første barn.

– Jeg kan gledelig bekrefte at det stemmer, sier Beyoncés talsmann til People.com.

Strålte

I en rød-oransj kjole strålte hun på den røde løperen, og viste stolt frem kulen ved å holde seg forsiktig til magen.

I et åpenhjertig intervju på CNNs talkshow «Piers Morgen tonight» i juni fortalte Beyonce den britiske journalisten at hun alltid har hatt planer om å få barn som trettiåring.

– Jeg har alltid sagt at jeg ville ha en baby når jeg ble 30. Nå er jeg 29, sier hun til Morgan i programmet, som ble spilt inn i London denne uken, ifølge dailymail.co.uk.

beyonceogjayz2 (Foto: Kevin Mazur, © ll)
beyonceogjayz2 (Foto: Kevin Mazur, © ll)
Nå viser det seg at artisten får ønsket sitt oppfylt.

Superpar

Hun og ektemannen Jay-Zhar vært sammen siden 2001, og ifølge Beyonce har de et godt forhold. Den gode kontakten mellom de to oppsto allerede første gang de møttes.

– Jeg hadde et veldig naturlig vennskap og en veldig naturlig forbindelse med ham. Og jeg mener; vi har vært sammen lenge og er svært lykkelige, røper hun i intervjuet.