FAVORITTER: Med showet «Bye og Rønning redder verden» er Jon Niklas Rønning og Anders Bye nominert til kategoriene Beste forestilling, Årets nummer og Årets morsomste under Komiprisen 2011.  (Foto: Beate Tecza, © ps)
FAVORITTER: Med showet «Bye og Rønning redder verden» er Jon Niklas Rønning og Anders Bye nominert til kategoriene Beste forestilling, Årets nummer og Årets morsomste under Komiprisen 2011. (Foto: Beate Tecza, © ps)

«Bye & Rønning» avslører sin suksessoppskrift

Humorduoen er nominert i hele tre kategorier under årets Komipris.

I kveld skal det avgjøres hvem som er Norges morsomste. Nye og kjente komiske talenter skal samles og anerkjennes. Hvem er flinkest til å få oss nordmenn til å trimme lattermusklene? Det skal avgjøres i kveld når Trond Viggo Torgersen leder oss gjennom Komiprisen 2011 på NRK.

Les også:Lene Kongsvik Johansen er Årets morsomste

Les også: Slik skal de parodiere Tone Damli Aaberge

Tre nominasjoner

«Bye & Rønning» er nominert i hele tre kategorier, og ansees å være Norges morsomste humorduo. De kritikerroste Komiprisvinnerne har moret det norske folk med egne tv-serier på NRK1, sommershow på P4, stand up og bejublende showopptredner over hele Norge. Deres elleville parodier har høstet god kritikk.

Duoen avslører ovenfor God Kveld Norge hva som er deres suksessoppskrift.

– To egg, og en desiliter selvtillitt. Oppskriften vår er å holde oss til oss to. Tre er en for mye. Oppskriften er at vi passer på å være gode venner, og hvis vi synes noe er gøy, håper vi at andre synes det er gøy, sier Bye og Rønning til God Kveld Norge.

– Hva ler dere av?

– Jeg er veldig svak for animasjonsting. South Park er morsomt. Opp igjennom har vi ledd mye av KLM, Bård og Harald, Atle Antonsen og Bare Egil Band, forteller duoen til God Kveld Norge.

– Ikke store forventninger

Les også:NRK sendte «Komiprisen» fra brannfelle

Med showet «Bye og Rønning redder verden» er Jon Niklas Rønning og Anders Bye nominert til kategoriene Beste forestilling, Årets nummer og Årets morsomste under Komiprisen 2011.

– Det er litt tradisjon for at jo flere nominasjoner du har jo færre vinner du, så vi har ikke så store forventninger. Men vi synes det er veldig hyggelig å være her i kveld, sier Anders Bye.