Gamstenfront
Gamstenfront

Kjæresten rasende på «Big Brother»-deltaker

Fortalte kjæresten om deltakelse kun tre uker før avreise

Marius Gamst Helgesen (22) er en av deltakerene som flytter inn i «Big Brother»-huset i høstens mye omtalte realityserie. Da han meldte seg på programmet, fortalte han ikke kjæresten at han skulle være med før tre uker før avreise.

Rasende

– Jeg var ikke særlig happy for å si det sånn, sier kjæresten til «Big Brother», og legger til:

– Jeg synes jo det var litt sent å si det tre uker før han reiser.

Marius klarte å ro seg i land, men det måtte mye smøring til ovenfor kjæresten etter han kom med avsløringen. Når kjæresten skal forklare hvor sint hun var på en scala fra 1 - 100, sier hun 110.

Les også: – Enorm interesse for 24-timerspass

Holdt alt hemmelig

Kjæresten fikk ikke vite noenting før Marius fikk innpass i huset, da synes han at det var greit å fortelle det.

– Jeg fikk jo beskjed om at det var hemmelig, så da har jeg jo bokstavlig talt holdt det, sier Gamst Helgesen, og legger til at han heller ikke fortale familie eller venner om at han hadde søkt på programmet.

Gamst Helgesen har vært sammen med kjæresten i syv år, med unntak av en pause på ett år i fjor. Paret fant tilbake til hverandre i november 2010 og ble samboere i januar.

Klart for 24 timers sending

Deltakerene flytter inn i huset mandag 29. august og blir innesperret i 100 dager. De vil bli fulgt av tilsammen 44 kameraer døgnet rundt, og det vil bli lite privatliv under oppholdet. Tilsammen var det cirka 4000 søkere. Etter et telefonintervju ble søknadsbunken kokt ned til 350 stykker hvor man til slutt plukket ut årets deltakere.