henriettelien (Foto: Pa°l Bergstad 5013)
henriettelien (Foto: Pa°l Bergstad 5013)

Henriette Lien: – Han synes jeg er litt teit

Programlederen har sin egen kritiker på hjemmebane.

I høst blir Henriette Lien å se på TV-skjermen som programleder for TV3-programmet «Fangene på fortet», sammen med Daniel Franck.

Programmet har allerede tjuvstartet høsten, og de siste to ukene har man kunne se Henriette veilede kjendisene gjennom oppgaver på Fort Boyard i Frankrike i første sesong.

Forelsket

Programlederen har barna Casper (10) og Selma (3), og tidligere i sommer ble det kjent at hun har funnet lykken med ny kjæreste.

– Nå som jeg har møtt en som ser hele meg, forstår jeg at man faktisk kan møtes på alt. Jeg er lykkelig nå. Veldig, sa hun den gang.

«Nå lo du litt mye»

Henriette forteller at barna har blitt vant til å se henne på TV, og barna følger nøye med når Fangene ruller over TV-skjermen.

Hun tror lille Selma synes det er rart å skjønne hvordan hun kan være på TV og sitte i sofaen samtidig, og sønnen Casper kommenterer snarrådig om han synes hun oppfører seg annerledes enn i virkeligheten.

– Han synes jeg er litt teit. Han sier for eksempel «Nå lo du litt mye» og «Slike ting pleier ikke du å si, mamma», forteller hun lattermildt til «God kveld Norge».

Les også:Disse skal være med i «Fangene på fortet»

Vil ikke delta

Skuespilleren og radioverten Henriette forteller at det har vært en gledelig opplevelse å få ta del i spenningsprogrammet.

– Det er veldig gøy å få være med på Fangene, og ekstra gøy fordi jeg har et forhold til det fra barndommen av. Jeg har sagt nei til å være med som deltaker et par ganger, men hadde ingen betenkeligheter med å være programleder, sier hun.

Det er spesielt et par faktorer som har spilt inn når hun har takket nei til å være deltaker.

– De fysiske oppgavene hadde vært gøy å prøve seg på, men å utføre oppgaver blant slanger og edderkopper hadde vært helt forferdelig. Jeg er ikke glad i edderkopper, sier hun.

Les også: – Det blir mye grining