Lars Vaular og Bjørn Eidsvåg
Lars Vaular og Bjørn Eidsvåg

Se «Skyfri himmel» med Eidsvåg og Vaular

Rapversjon av en gammel klassiker.

I lørdagens episode av «En vakker dag» er blant andre rapper Lars Vaular (26) på besøk i bakgården til Bjørn Eidsvåg. Hva passer vel bedre da, enn en duett mellom de to artistene? Ovenfor kan du se de to fremføre Eidsvågs «Skyfri himmel» som denne gang inkluderer et Vaular-vers.

Ville gjøre det ingen hadde tro på

Vaular debuterte som soloartist i 2007, og er kjent for låter som «Rett opp og ned» og «Solbriller på». Til Eidsvåg forteller 26-åringen at han ikke var i tvil om at det var musikkens vei han skulle gå, selv om andre var skeptiske til yrkesvalget.

– Jeg kunne satset på utdanning og kunne sikkert gjort mange flotte ting, men jeg har valgt å i utgangspunktet gjøre en ting ingen hadde tro på. Jeg tenker ikke så mye på hva jeg har forsaket, jeg tenker mer på hva jeg har fått. Som å stå opp og gjøre sin egen ting hver dag.

Se også: Her bryter Maria Mena ut i gråt

«Ser så ordentlig ut til å være rapper»

I programmet får vi også høre at Vaular får ros, eventuelt ris, av tidligere skiskytterdronning Liv Grete Skjelbreid Poirée for at han «ser så ordentlig ut til å være rapper». Det er rapperen temmelig fornøyd med.

– Det synes jeg er veldig fint at du sier. Jeg har faktisk jobbet veldig mye med det! Et av de store triksene mine er jo å dagen derpå ta på de fineste klærne mine, så er det ingen som merker det. På søndag når jeg skal se fotballkamp tar jeg alltid på de fineste skjortene jeg har. Det er et triks.

Se flere klipp fra «En vakker dag» på programmets nettsider.