Sarah natasha melbye spørsmål
Sarah natasha melbye spørsmål

Hvordan og hva vinner jeg?

Det får du svar på her!

Direktespillet

Hverdager mandag til torsdag klokken 19.00 går «Vil du bli millionær» på TV 2. Programmet kan gå ut enkelte kvelder hvis det er andre sendinger/begivenheter som skal ha sendetiden.

Ved å gå inn på «millionærs» nettsider er det også mulig for folk der hjemme å delta i spillet. Direktespillet starter ikke før 19.00. Her konkurrerer du mot andre som også sitter hjemme i stuene sine. Alle som spiller er med i trekningen om 50.000 kroner. Denne vinneren blir trukket ut etter siste program og offentliggjort på programmets hjemmesider.

Klikk her for å spille «Vil du bli millionær»

NB! Fra og med mandag uke 36 (5. september) trekker vi tilfeldig vinner blant de som er blant topp 20! Nå er det dermed enda flere som har sjanse til å finne 1000 kroner! Vi har en begrensning på hvor mange ganger én nettspiller kan vinne per uke. Det er kun mulig å vinne én gang per uke. Er det samme vinner flere ganger er det nestemann på lista som vinner premien.

Kan også spille i uken

Du kan fortsette å spille ukespillet på nett. Hvem klarer å beholde topplassering?

Hvor mange poeng du får avhenger av hvor mange riktige spørsmål du klarer – og hvor fort du svarer.

Hovedpremie i nettspillet

Både deltakerne i direktespillet og ukesspillet er med i trekningen om hovedpremien på 50.000. Ved å spille tildeles det lodd. Mulighetene til å vinner øker jo mer aktiv du er. Til slutt trekkes det ut ett lodd som vinner hovedpremien.

Får du problemer?

Vi vil gjerne høre fra deg dersom du får problemer. Dine tilbakemeldinger er svært viktige for oss. Vi har derfor en supportgruppe dersom du trenger hjelp.

Send en e-post til tek.millionaer@tv2.no så svarer vi deg så snart vi kan.

Klikk her for å spille «Vil du bli millionær»