Letterman
Letterman

Kutcher besøkte Letterman med skuddsikker vest

Latterliggjorde Al-Quida. Se video!

David Letterman er ikke redd for å spøke eller legge seg ut med noe eller noen.

Nylig så terroristgruppen Al-Quida seg lei på hans gjentatte spøker om Osama bin Laden og Muhammad Ilyas Kashmir og truet med å skjære av tunga og knekke nakken hans.

Letterman selv, har tidligere latterliggjort disse truslene i beste sendetid, men under onsdagens «Late Night with David Letterman»-sending var det en annen stjerne som provoserte.

Skuddsikker

Ashton Kutcher var gjest i programmet, og ankom studio iført hjelm og en skuddsikker vest med påskriften «Not Dave».

Under innspillingen spør Letterman Kutcher om sløyfen han har på seg også er skuddsikker.

– Du kan ikke være for forsiktig når du sitter i nærheten av en som har fått slike trusler, svarer Kutcher ifølge Azcentral.

Bakgrunnen for utkledningen til Kutcher er drapstruslene David Letterman har mottat.

«Er det ingen blant oss som kan skjære av tungen på denne uverdige jøden, og stoppe kjeften hans for alltid?» lød meldingen fra Al-Quida.

Les også: Ashton Kutcher viser rumpa i ny film

Se Ashton Kutcher hos Letterman her:

Spøkte med truslene selv

Letterman lar seg sjeldent knekke, og tidligere denne månenden spøkte han med trusselen i «Late Show with David Letterman».

– Vi har et fantastisk publikum dag ut og dag inn, men i kveld betyr dere mye for meg. Dere er mer enn – helt ærlig – et publikum i kveld. Dere er mer som menneskelige skjold, sa han for fortsatte.

– Dere vil ikke tro hva som skjedde! En mann, en radikal ekstremist, truet med å skjære tunga av meg. Jeg skulle ønske jeg fikk ett øre for hver gang noen truer med å skjære tunga av meg. Jeg tror første gang var under Oscar-utdelingen.

Les også: Slik blir Ashton Kutchers rolle i «Two and a half men»