pall (Foto: Hardware.no)
pall (Foto: Hardware.no)

Her er Norges billigste nettbutikk

Slik kan du spare tusenvis av kroner på nett.

Nordmenns netthandel har skutt i været de siste årene, men det kan være vanskelig å navigere i den store jungelen av nettbutikker.

Prisene kan variere stort både fra butikk til butikk og dag til dag, noe som kan gjøre det vanskelig å vite hvor man skal kjøpe den nye storskjermen.

Hardware.no har målt prisene hos over 70 norske nettbutikker for å se hvem som har de jevnt over laveste prisene.

Les også: Feil verkstedvalg kan gi dobbel pris

Se også: Sjekk Experts salgsbløff

Prispallen

Billigst av alle nettbutikkene i Hardware sin pristest, er NetOnNet.no. Nettbutikken er hele 34 prosent billigere enn testens dyreste nettbutikk, så her kan du med stor sannsynlighet gjøre noen svært gode kjøp.

Også hos Pixmania.no kan du få gode produkter til en billig penge. nådde ikke helt opp, men tok en god andreplass.

Pixmania.no har ikke like bredt produktsortiment som NetOnNet.no, men er over åtte prosent billigere enn gjennomsnittet og har gjort seg velfortjent til andreplassen i pristesten.

Prisen for landets tredje billigste nettbutikk går til Komplett.no. Her finner du det bredeste utvalget av de tre nettbutikkene på pallen, i tillegg til at de er omlagt 7 prosent billigere enn gjennomsnittet.

Nådde ikke opp

Er du prisbevisst bør du imidlertid styre unna styre unne HPX.no, Lantech AS og ilb.no. De havnet på bunn av Hardware sin pristest, og er en god del dyrere enn gjennomsnittet.

De fleste store varehusene har også butikker på nettet. De nådde ikke helt opp prismessig, men Hardware test viser likevel at både Elkjøp.no, Lefdal.no og Siba.no har meget gode priser på nettet.

Noen av disse butikkene kan variere noe i pris fra nett til butikk, men flere fører samme prisen.

Se også: Den ekte Canada Goose-jakka koster 6000 kr, den falske koster 999 kr

Følg med

Skal du investere i et litt dyrere produkt, kan det lønne seg å følge med over et par dager. Dagsprisene svinger gjerne litt opp og ned.

Den mest markante forskjellen var det dramatiske fallet på den bærbare maskinen Samsung NP900X3A. Maskinen var satt ned med hele 9000 kroner allerede en uke etter Hardware.nos første prismåling.

Trenger du vår hjelp? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook og Twitter