amazing race
amazing race

Du kan bli med på en eventyrlig reise

Meld deg på «Amazing Race» her.

Søknadsfristen gikk ut 31.10.2011. Deltakerne er allerede valgt og kontaktet.

TV 2 skal nå lage en norsk versjon av det amerikanske tv-konseptet «Amazing Race». Serien går i sin tjuende sesong i USA, og har en lang rekke Emmy-nominasjoner på samvittigheten og er produsert i mange land over hele verden.

Konseptet går ut på at elleve tomannslag reiser jorda rundt, i en heseblesende og utfordrende konkurranse for å vinne en fantastisk premie.

Nå kan du melde deg på den norske utgaven av «Amazing Race» og bli med på en eventyrlig reise.

Søknadsfristen gikk ut 31.10.2011. Deltakerne er allerede valgt og kontaktet.

Slik blir «Amazing Race»

Hele reiseruta er hemmelig og er delt opp i 13 etapper. Lagene følger en rekke ledetråder som leder dem fra sted til sted, inntil de krysser målstreken på hver enkelt etappe. Underveis skal lagene utføre både utfordrende og krevende oppgaver – fysiske så vel som mentale. Hastigheten og effektiviteten avgjør hvor fort de kommer seg gjennom hver enkelt etappe.

I slutten av hver etappe, klokkes lagene inn, og har en pålagt pause på 12 timer. Det laget som kommer sist i mål i hver etappe, risikerer å bli eliminert fra konkurransen og sendes hjem. Det vil være etapper hvor ingen blir eliminert, men hvilke etapper dette gjelder, vet verken deltakerne eller seerne før man får dommen.

Til slutt står man igjen med de som skal kjempe seg gjennom den siste etappen, og det første laget som krysser målstreken vinner toppremien.

Meld deg på «Amazing Race» her!