Tommy Sharif er Norges ubestridte dekkonge   men butikken hans går i minus. (Foto: SCANPIX)
Tommy Sharif er Norges ubestridte dekkonge men butikken hans går i minus. (Foto: SCANPIX)

– Jeg har mistet tellingen på hvor mange bøter jeg har fått

Det ble dyrt for Tommy Sharif å delta på bilrally Gumball 3000.

Sammen med Morten Skovdahl skal dekkongen Tommy Sharif reise fra London til Istambul for å representere Norge i bilrallyet «Gumball 3000».

Og i TV-programmet «Gumball 3000 med Tommy og Morten» som skal gå på Viasat 4 denne høsten, kommer det til å bli fart og spenning.

– Dette er virkelig guttedrømmen. Alle menn med litt baller drømmer om dette her. «Gumball 3000» er plassen for biler i millionklassen, og selv om det har litt dårlig rykte på seg i Norge fordi det er mye grisekjøring og ulykker så er det enormt rundt om i Europa, forteller Tommy Sharif til «God kveld Norge» under lanseringen av TV3's høstprogram.

Les også: Sharifs Porsche frakjørt av el-bil

Dyre bøter

Råkjøring blir det også nok av når vi får bli med Sharif på reise. Noe som har kostet han dyrt.

– Det har blitt så mange bøter at jeg har mistet tellinga. Dyrt er bare fornavnet. Jeg har ennå ikke fått full oversikt over hvor mye utgifter jeg må ut med, men det er ikke lite, sier Sharif.

Sharif innrømmer at politiet i utlandet, ikke er til å spøke med.

–Her i Norge blir man tatt til siden og viser kjørekort og vognkort så slipper man kanskje billig unna om man er heldig. I Frankrike ba de om førerkort og pass, så dro de oss med rett til politistasjonen og fikk en saftig bot. Jeg var skikkelig nervøs, innrømmer han ovenfor «God kveld Norge».

Mye feilparkeringer

Dette er ikke de første bøtene Tommy Sharif har måtte betale. Også i Norge har Sharif måtte betale for seg i trafikken.

– Jeg er nok med på å sponse trafikketatens julebord, for det har blitt en del parkeringsbøter opp igjennom årene, sier avslutter Tommy.

Les også: Tommy Sharif: – Utrolig hardt å sove på plenen