kimdaniel
kimdaniel

Cæsar-Kim Daniel viste frem sin nye kjæreste

Stormforelsket på TV3s høstlansering.

Torsdag var det duket for fest da TV3 presenterte programmene sine for den kommende høsten.

Kim Daniel Sannes (25), kjent fra «Hotel Cæsar» hadde tatt med seg sin nye kjæreste Nicoline Blixhavn Nagelstad (20), for å kaste glans på den røde løperen.

Ble kjærester

Paret annonserte sin kjærlighet i juni, etter at de hadde funnet lykken på trikken.

– Ei venninne av meg hadde flyttet inn i ny leilighet, og Nicoline var samboeren hennes. Jeg dukka opp på døra med en ananas i innflyttingspresang. Jeg tenkte mye på henne. En dag bestemte jeg meg for å sende melding. I det jeg sendte meldingen, så jeg opp - og Nicoline satt i trikken som kjørte forbi. Jeg gikk på trikken, og vi så på hverandre. Det var et veldig spesielt øyeblikk. Jeg tror det var da vi begge visste, fortalte han til Se og Hør den gang.

Les også: Cæsar-Kim Daniel snakker ut om livet med sykdommen

Stolt kjæreste

«Hotel Cæsar»-skuespilleren er en av deltakerne i programmet «Fangene på fortet» i høst, og kjæresten Nicoline synes han gjorde en flott jobb på fortet.

– Jeg synes det var veldig gøy å se. Han var tøff, og jeg er veldig stolt av han. Når vi har sett lignende program fra sofaen, som for eksempel «71 grader nord», har han vært litt kjepphøy og ment at svarene er lette. Det var veldig gøy å se at han faktisk fikset det i en slik setting, og at han ikke bare hadde det i kjeften, forteller hun.

Guttedrøm

Kim Daniel beskriver deltakelsen som en guttedrøm som gikk i oppfyllelse, og mener det var svært lærerrikt å se seg selv på TV i rollen som seg selv.

– Det var rart å se seg selv uten at jeg var i en rolle. Jeg lærte mye om meg selv, som jeg skal ta med videre. Det var ikke helt sånn som jeg hadde sett for meg.

– På hvilken måte?

– Herregud så ivrig jeg var da, forteller han og ler godt.

– Det var så frustrerende.

Skuespilleren legger ikke skjul på at det var de fartsfylte oppgavene som lokket mest, og til hans store forargelse ble første oppgave å dirke inn en nøkkel i en labyrint. Det gikk ikke så bra.

– Det var så frustrerende. Jeg ville ha tempo og halsbrekkende oppgaver, så å dirke inn en nøkkel klarte jeg ikke. Men det var litt trøst i at Terje Schrøder ikke klarte det han heller. Jeg hadde følt meg veldig lite mandig om han hadde klart det, og ikke jeg.

Les også: Disse skal være med i «Fangene på fortet»