Kong Carl Gustaf ble fotografert under mandagens TT intervju på Stockholms slott. Kongen ble intervjuet på bakgrunn av den siste tidens turbulens. (Foto: ANDERS WIKLUND/SCANPIX)
Kong Carl Gustaf ble fotografert under mandagens TT intervju på Stockholms slott. Kongen ble intervjuet på bakgrunn av den siste tidens turbulens. (Foto: ANDERS WIKLUND/SCANPIX)

Ny skandalebok om Carl-Gustaf:

– Mange blir til svin når kameraene blir slått av

Akkurat da det hadde roet seg rundt «knugen», braker det løs igjen ...

Michael Brinkenstjärna er en kjent mann i Sverige, etter å ha jobbet som manager for en lang rekke av landets mest kjente artister.

Nå skriver han bok om Sveriges kjendiser og kongelige – og lover å komme med en rekke intime betroelser om dem alle.

– Det finnes mye om kongen og Måns Zelmerlöw (svensk popartist, journ.anm). I boken forteller jeg om tunge navn som har oppført seg som svin, og jeg kommer til å publisere alt jeg vet. Jeg har filmet og fotografert alt. Kanskje blir det til og med en trilogi, sier han til Nyheter24.

michael (Foto: David Sica, © ep)
michael (Foto: David Sica, © ep)

– Mange må passe seg

Brinkenstjärna mener at han ikke har noe å tape på å gi ut boka.

– Jeg har overlevd denne bransjen i 30 år, og har rukket å bli veldig rik. Nå er det mange sannheter som skal ut, og det finnes mange spesielle navn som må passe seg, sier han.

Han mener at han har jobbet med nesten alle kjendisene som er å oppdrive i Sverige.

– Sjekker du bakgrunnen min, så har jeg jobbet sammen med 95 prosent av Sveriges underholdningselite, som Carola, Lasse Berghagen, Pernilla Wahlgren, Kicken, Christer Sandelin, Adam Alsing og Peter Settman.

Michael lover at boka kommer til å skape furore.

– Det er mange som har kritisert meg uten at jeg har slått tilbake. Men nå skal jeg slå tilbake, og det kommer til å bli ekstremt, sier han. Boka kommer til og med å handle om barna hans.

Les også: Skandalebilde av kongen skal være i politiets varetekt

– Hva er galt med kongen vår?

På Facebook-siden sin skriver han ifølge Nyheter 24 om sin store irritasjon over monarkiet.

Han skriver at flere intime detaljer om kongen vil komme i forbindelse med bokutgivelsen i høst:

– Hva er galt med kongen vår? Han har aldri sett på striptease eller vært på strippeklubb. Han svarer stammende med blikket i bordet at han ikke vet hva det er? Selv om det finnes bilder og folk som kan bekrefte at han har vært på plass! Han dro til og med til Malmö sammen med sine Säpo-agenter og møtte en av våre kvinnelige artister på hennes turné på slutten av 90-tallet. men han husker vel ikke det heller?

Vil ikke kommentere

Videre forteller Michael at han kommer til å skrive om de svenske kongebarna også.

– Boka kommer til og med å handle om barna hans. Jeg har jo vært DJ på mange tilstelninger hvor kongebarna har vært, og fra det velger jeg å skrive om en del hendelser, sier han.

Og:

– Det er mange som blir til svin når kameraene blir slått av.

Det svenske hoffets informasjonssjef Bertil Ternet ønsker ikke å kommentere boka overfor nettstedet.

Les også: Hva driver du med her, Carl Gustaf?

Nektet for alt

I boka «Den motvillige monarken» ble det påstått at kong Carl Gustaf hadde vært på strippeklubb og at han hadde kontakt med kriminelle miljøer. Det ble også påstått at det fantes kompromitterende bilder av ham.

I mai snakket kongen ut påstandene, og han nektet for at noe slikt har funnet sted.

Se intervjuet under:

522639