BACKSTAGE: John Ødegård Jensen har oversikt og gleder seg  til premieren.
BACKSTAGE: John Ødegård Jensen har oversikt og gleder seg til premieren.

Det koker før årets «Big Brother» premiere : – Absolutt alt kan gå galt!

Før premieren mandag neste uke, er det mye som skal på plass. Mye ansvar ligger på skuldrene til Live-redaktøren.

John Ødegård Jensen (35), er «Big Brother» Norges Live-redaktør. Han har ansvaret for samtlige livesendinger gjennom hele sesongen.

Den 90 minutter lange livesendingen går fra studio i Stockholm, og vil bli ledet av Sarah Natasha Melbye. Hun vil også få litt drahjelp av den tidligere Paradise Hotel-deltakeren, Petter Pilgaard. Han er programleder for talkshowet «Little Brother».

Premierenerver

Årets «Big Brother» har premiere mandag 29. august på TV 2 21:30, og vi vil da kunne følge de 16 deltakerne live på deres vei inn i det splitter nye huset.

– Jeg føler jeg har veldig god oversikt, men det er er selvsagt en million ting som fremdeles må tenkes på før premieren, sier Ødegård Jensen, og legger til at:

– Absolutt alt kan gå galt!

Ødgård Jensens største frykt er at en av deltakerne ikke skal komme til avtalt tid.

– Vi har åtte sjåfører som skal frakte deltakerne til huset. Om en av disse bilene får motorstopp har vi et kjempestort problem, sier han med et smil i visshet om at alt likevel skal kunne gå etter planen.

Les også: – Jeg hadde aldri meldt meg på «Big Brother»

Nøye planlagt

Medarbeiderene under den svenske versjonen av reality-programmet har kommet med gode innspill under planleggingen av «Big Brother» Norge.

– Den svenske Live-redaktøren er på ferie, men jeg har snakket mye med det svenske crewet, og fått en rekke gode innspill på hva som kan gjøres bedre med selve showet. Vi har tatt noen grep som jeg er sikker på kommer til å skape god underholdning for seerne hjemme i Norge.

Avslører lite

Årets deltakere vil Ødegård Jensen si lite om, men han kan skrive under på at det er en vill sammensetning av personligheter.

– Et godt eksempel fra årets sammensatte cast er at en av deltakerne hater pappagutter. Det er selvsagt en pappagutt med i programmet, avslutter han før han suser videre inn i studio.