rachel3 (Foto: Stella Pictures)
rachel3 (Foto: Stella Pictures)

Rachel Nordtømme: – Jeg ble ganske redd

Endelig tilbake etter tøff tid med sykdom.

Kjendisene strømmer i kveld på til Fløyen i Bergen for TV 2s årlige høstlansering. Blant de fremmøtte er også flere av årets deltakere i «Skal vi danse», deriblant friidrettsstjerne Rachel Nordtømme. Hun er glad over å være på beina igjen etter noen rimelig tøffe uker.

– Ja, jeg synes det var ekkelt å bli syk og ble ganske redd. Men sykehuset har tatt godt vare på meg og det var godt å være hjemme hos mor og far. Nå gleder jeg meg til å danse og komme skikkelig i gang, sier Rachel til «God kveld Norge».

Onsdag hygger hun seg på Fløyen med sine dansekolleger.

Infeksjon

For noen uker tilbake ble Rachel innlagt på sykehus, og det ble spekulert i at hun var alvorlig syk. Da «Skal vi danse»-deltakerne ble lansert kort tid etter, kunne ikke Rachel være til stede. TV 2s pressekontakt Unn Grethe Berge opplyste da at Rachel var rammet av en infeksjon i kroppen.

– Hun ble bare dårligere. Det var opprinnelig en halsbetennelse, men det har nå utviklet seg til en infeksjon i kroppen. Det er derfor hun er innlagt på sykehus, dette er alt jeg vet foreløpig, sa Berge, som er i jevnlig kontakt med Nordtømmes manager, faren Geir Nordtømme.

Les mer: – Rachel lider av infeksjon i kroppen

Nylig ble Rachel utskrevet fra sykehuset, og hun beskrev sykdomsoppholdet på følgende måte i egen blogg:

Under tittelen «Ut av sykehuset- og snart i danseskoene» forteller Nordtømme om uka som har gått.

«På mandag dro jeg til sykehuset og fikk penicillin. På tirsdag våknet jeg med veldig vonde og hovne ledd, dro igjen på legevakten- og ble lagt inn på sykehus. Grunnen til at jeg ble lagt inn var fordi legen hadde mistanke om at jeg hadde giktfeber. Det kan være farlig for hjerte og lunger. Jeg hadde store smerter gjennom natten, og det ble tatt masse prøver. Jeg fikk behandling med diverse betennelsesdempende tabletter i tillegg til intravenøst antibiotika».

Les også: Rachel Nordtømme utskrevet fra sykehus