cæsar33
cæsar33

Se Jens Augusts sjokk-scener med Vanessa (16) i Hotel Cæsar

– Nå blir det råere, røper regissør Tom Sterri.

– Det spretter ut over hele linja. Det er en gammel oppskrift på moro, sier skuespiller Kim Kolstad om den kommende høstsesongen til såpe-serien «Hotel Cæsar» på TV 2.

Flere barnefødsler

Det er nemlig en rekke barnefødsler i vente i «Hotel Cæsar» kommende sesong.

Se intervju og klipp fra Hotel Cæsar i videovinduet over saken!

– Jens August er utrolig lite flink til å få ting til å gå glatt. Han er utrolig god i en slik serie, for han er utrolig korka i hue når det gjelder å tråkke i salaten, sier Kolstad videre.

Eva fratatt barnet

Også Rudy Claes rollefigur Eva, kan vente seg en del dramatikk.

– Det blir store forandringer. Mye dramtikk, og for Eva sin del blir det mest dramatiske at hun må gi fra seg barnet sitt. Pluss at det er mye kjærlighet her. Om hun klarer det, det får vi se, sier Rudy til «God kveld Norge».

– Blir du lei karakteren din noen ganger?

– Jeg blir litt sint på henne noen ganger. Hun gjør de samme feilene hele tiden. Og så tenker jeg «gjør ikke jeg det også?». Jo det gjør jeg. Men man kan bli litt sint på henne når hun gjør de samme feiliene hele tiden, uttaler Claes.

Innleder forhold til Jens August

Marte Sæteren (22) spiller 16 år gamle Vanessa. Hun får også oppleve mye dramatikk.

Det blir særlig dramatisk når hun innleder et forhold til Jens August, som er hennes eks-kjæreste Goggens far. Det er ikke alle like fornøyde med.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

cæsar12
cæsar12

– Hun har kjærlighetssorg, og kommer til å falle for eks-kjærestens far. Det er jo en veldig vanskelig situasjon å stå oppi. Fordi kjærlighet har ikke noen anlder, men folk synes jo det er veldig problematisk, sier Sæteren.

Mange overraskelser

– Det blir mange overraskelse. Hva skjer når en ung jente som er sammen med en gutt, faller for faren til denne gutten.Hva skjer med Juni, som også forelsker seg i en ung fyr. Vi har kjærlighet som settes opp mot sterke religiøse krefter, røper regissør Tom Sterri.

Arnfinn Lykke gifter seg på grunn av sin tro. Og fordi dama hun gifter seg med har et bar, hva skjer når han får spørsmålet stilt om det er hans barn, sier Sterri.

– Hvordan fornyer Cæsar seg?

– Spenstigere. Vi trekker situasjoner lengre.

– Det blir råere igjen?

– Ja, vi må jo det nå, sier Tom Sterri.