numme2
numme2

Thomas Numme vil gjerne være med i «Skal vi danse»

– Jeg har aldri blitt spurt engang, sier Numme.

Thomas Numme har i en årrekke ledet «Senkveld» på TV 2, og har hatt svært mange av de tidligere deltakerne i «Skal vi danse» som gjest i talkshowet sitt. Nå skal pappa Numme lede «Skal vi danse» sammen med Katrine Moholt.

Les også: Henrik Thodesen om forholdet til Charlotte Thorstvedt: – Det vil jeg ikke si noe om

Utfordring

– Det blir en utfordring, dette har jeg aldri gjort før, sier Yngvar Numme som tidligere har vært programleder på «Allsang på grensen» sammen med Moholt.

– Det er veldig hyggelig, og det som er så artig er jo at han er så god til å danse og det har ikke det norske folk fått sett enda. Jeg gleder meg til å se faderen, sier Thomas Numme.

Les også: Denne TV 2-programlederen vil ha truseløs trening

– Jeg har store forventninger for jeg vet hvor god Yngvar er og jeg tror han kommer til å tilføre «Skal vi danse» noe nytt bare ved å være seg selv. Han er jo en storbandmann, han er jo en slowfox, ler Katrine Moholt.

Har ikke blitt spurt

– Jeg har faktisk aldri blitt spurt om å være med i «Skal vi danse», og jeg hører alle blir spurt om å være med, og jeg tror det er en grunn til at jeg aldri har blitt spurt- det er nok fordi det oser ikke-grasiøsitet av meg, sier Thomas Numme.

Les også: Sjokk-brudd for superpar

Men ville du ha vært med hvis du hadde blitt spurt?

– Å, ja selvfølgelig.