maripeter
maripeter

Nå skal Petter Pilgaard gifte seg

Avslørte forlovelsen under TV 2s høstlansering: – Frieriet var egentlig ikke så romantisk.

Vi har bestemt oss for at vi ikke skal ha barn. TV 2s Big Brother-programleder Petter Pilgaard og kjæresten Mari Haugersveen forlovet seg i går i Bergen på toppen av Fløyen.

Dette avslørte Petter, som snart flytter til Stockholm for å være programleder for «Big Brother», under TV 2s høstlansering i Bergen onsdag.

Les også: Slik blir hele TV 2-høsten

Fullkomment

I mai ga Petter en diamantring til Mari – en såkalt forpliktelsesring.

Tirsdag var det Mari som ga Petter en ring.

– Vi ble enige med tanke på at jeg skulle flytte til Stockholm om at vi skulle gjøre om forpliktelsesringen til en forlovelsesring. Mari hadde kjøpt ringen og overrasket meg med den i Bergen da vi kom i går, og da jeg gikk ned på kne og fridde til henne var alt fullkomment, sier en lykkelig Petter til «God kveld Norge».

– Det var ikke egentlig så veldig romantisk, jeg føler jo at det egentlige frieriet ble gjort da vi var i Paris. Det var der jeg fikk det han har villet kalle «forpliktelsesring», så det at vi nå er forlovet ser jeg bare på som en oppgradering, sier Mari.

– Men det er jo kjempehyggelig å være forlovet, legger hun til.

– Jeg spurte om hun ville gifte seg med meg, og det ville hun, så nå er jeg forlovet, men barn har vi faktisk bestemt oss for at vi ikke skal ha. I hvert fall ikke sllik vi er nå, vi er for opptatte av vår egen velvære og våre egne jobber så det blir ikke snakk om slik det er nå i hvert fall, sier Pilgaard.

Les også: Petter Pilgaard: – Jeg vil aldri ha barn

Ikke bryllup enda

Petter og Mari traff hverandre under innspillingen til den første sesongen av TV3-programmet «Paradise Hotel», der Petter var deltaker og Mari stylist.

Etter at Pilgaard stakk av med seieren, og innspillingen var avsluttet, møttes de igjen ved en rekke anledninger i Oslo før det etter hvert oppsto varme følelser mellom paret.

– Mari har lovet at vi skal være forlovet en stund før det blir bryllup, men jeg stoler ikke helt på at hun klarer å vente i to år, som er det vi har snakket om, sier Petter.

– Jo det går bra, jeg tror vi trenger de to årene for å spare opp det vi trenger til et bryllup. Det er jo ganske dyrt å gifte seg. Jeg tenker at vi kan være forlovet i ett år, og planlegge i ett år, så det passer fint, sier Mari.

Les også: Pilgaards kjæreste hardt ut mot «furtete»-fremstilling

TV-suksess

Kjæresteparet har de siste to årene hatt sin egen TV-serie «Petter elsker Mari» på TV 2 Bliss, og spiller i disse dager inn episoder til det som blir den tredje sesongen av programmet som er et av de mest sette på TV 2 Bliss.

I tillegg jobber Petter for fullt med prøver før premieren på «Big Brother» på samme kanal, som han skal lede sammen med Sarah Natasha Melbye .

– Sarah er en fantastisk kul og dyktig dame, men det vet jo alle fra før. Hun er morsom og blid og oppegående og varer faktisk lengre enn meg på byen, smiler Petter, som flytter til Stockholm sammen med Melbye for å lede programmet.

Les også: Her presser Mari Petter til å ta Botox