jakten
jakten

«Jakten»-frier Jan: – Jeg er blitt bedratt to ganger

Nå er Jan Gletne klar for å finne kjærligheten igjen.

I høst er det duket for den åttende sesongen av «Jakten på kjærligheten» på TV 2, og blant frierne som skal søke lykken på TV, er Jan Gletne (37).

Han har vært ungkar i en lengre periode, mye på grunn av utroskap og bitre brudd.

Vond opplevelse

Til VG forteller han at han endelig har funnet troen på kjærligheten igjen, gjennom bonderomantikken på «Jakten på kjærligheten» håper han .

– Jeg er blitt bedratt to ganger, og det unner jeg ingen. Jeg hadde ingen selvtillit igjen, og mistet helt troen på kjærligheten. Men nå har jeg bestemt meg for å satse igjen. Nå går jeg «all in», som de sier på pokerspråket, sier Gletne til avisen.

Speed dating

I august starter innspillingen av en ny sesong med «Jakten på kjærligheten», og de to første programmene skal spilles inn på Norefjell Spa & Resort.

Fire bønder er valgt ut til høstens bonderomantikk. Nå har alle fire møtt ti friere hver som de har valgt ut fra brev.

På Norefjell har deltakerne vært gjennom speed dating, samtaler og aktiviteter, og etter oppholdet skal bøndene sitte igjen med fire friere hver.

Ny programleder

Tidligere har det vært Katrine Moholt som har sittet i førersetet som programleder, men nå er det Marthe Bjørstad som overtar stafettpinnen.

– Jeg har fulgt med på det meste av «Jakten» og er veldig glad i programmet. Jeg er jo selv en bygdejente og har vokst opp på gård. Nå gleder jeg meg til å reise landet rundt og komme litt «hjem». Jeg håper at jeg kan bidra til at de får vise enda mer av sine hverdagslige sider som ofte er veldig varme og morsomme, uttalte Marthe i forbindelse med programlederjobben.

Les også: Derfor vil ikke Katrine Moholt lede «Jakten på kjærligheten»