Glee!!! (Foto: PLANET PHOTOS, © ps)
Glee!!! (Foto: PLANET PHOTOS, © ps)

«Glee»-stjerne snakker ut om alkoholmisbruk

Var til slutt hektet på hostesaft.

Jane Lynch, som spiller slemme Sue Sylvester i hitserien «Glee», gir snart ut sine memoarer. I boken forteller stjernen åpent om sitt alkoholmisbruk, melder Huffington Post.

Den tidligere «Brady Bunch»-stjernen skriver at misbruket hennes økte da hun flyttet til New York for å spille i teaterstykket «The Real Live Brady Bunch». Etter en fuktig aften med sine medspillere, hvor stjernen også røkte hasj, oppsøkte hun AA.

Les også:Glee-stjerne fikk sparken via Twitter

Jane Lynch (Foto: James Murphy, © TS)
Jane Lynch (Foto: James Murphy, © TS)
– Jeg røkte meg fra sans og samling den kvelden, men jeg følte meg fremdeles forferdelig og mer ensom enn jeg noen gang hadde gjort før, heter det i boken.

Hektet på hostesaft

Stjernen sluttet å drikke i 1991, men slet med å vende seg til det.

– Jeg begynte å spise fire liter iskrem om dagen, for å erstatte de enorme mengdene med sukker kroppen min hadde vendt seg til på grunn av ølinntaket mitt, skriver hun.

Les også:Glee-stjerne delte seng med rotter

Lynch hadde heller ikke kuttet ut all alkohol, selv om hun sluttet å drikke øl.

– Jeg fortsatte å ta NyQuil (hostesaft) før jeg la meg. Siden jeg ikke drakk øl lenger, trengte jeg noe annet som kunne berolige meg. Det faktum at det var alkohol i hostesaften nektet jeg å forholde meg til, i mitt hode var jeg fremdeles på vannvogna, forklarer hun.

Boken slippes 13. september.