TETT PÅ: Bloggeren Kong Halvor fikk nok etter 24 timer.
TETT PÅ: Bloggeren Kong Halvor fikk nok etter 24 timer.

Meldte seg på «Big Brother»: Fikk sin dose etter 24 timer

Fikk kjenne på kroppen hva det vil si å bo i «Big Brother»-huset

I forbindelse med en test i forkant av «Big Brother» ble det stengt inne en gruppe journalister og bloggere i huset. Innflytterne fikk nøyaktig 24 timer på sette seg inn i de ekte deltakernes verden.

– Det var ingenting som jobbet mot forventningene mine. Alt var sånn som jeg trodde det skulle være, sier bloggeren Halvor Harsem, som heller ikke hadde noen problemer med å venne seg til kameraene.

Meldte seg på

Harsem meldte seg på i år, men fikk ikke plass i det originale programmet.

– Jeg er ikke skuffet over at jeg ikke ble plukket ut. Jeg meldte meg på «Big Brother» på kødd, da jeg i ti minutter ikke hadde noe annet å gjøre. "Shit, hvorfor ikke, tenkte jeg".

Harsem kunne aldri meldt seg på et annet program. Han mener «Big Brother» har et unik konsept innenfor sin sjanger, og er det showet som treffer reality best.

– Nå har opplevelsen jeg var ute etter, og jeg er slettes ikke skuffet over at jeg ikke ble plukket ut. Mitt mål i livet er å gjøre alt!

Les mer: Se de aller første bildene fra huset

Trangt

Harsem har et høyt aktivitetsnivå, og har som mange andre bloggere enn trang til å få utløp for sine tanker via sosiale medier.

– Jeg har et kjempehøyt aktivitetsnivå, og var sykt gira mens jeg var der inne. Hjemme uttrykker jeg meg med bilder, video og ord i sosiale medier, men i huset ble alt jeg tenke sagt høyt til alle de andre huset. Så for meg var mangelen på internett værst, sier han og legger til:

– Men det aller kjipeste med oppholdet var at det var trangt. Det blir enda verre i programmet, når det blir flere mennesker. Du kan ikke stikke av og ta en pause fra folk da. Ikke bra!