noman (Foto: Roger Fosaas 5031, © ps)
noman (Foto: Roger Fosaas 5031, © ps)

«Skal vi danse»-deltakerne puster lettet ut

– Det hadde vært veldig trist og kjedelig om det ble avlyst.

atlepettersen (Foto: Roger Fosaas, © ps)
atlepettersen (Foto: Roger Fosaas, © ps)
Partene i lønnsoppgjøret for TV-arbeiderne kom tirsdag morgen til enighet i meklingen, og dermed blir ikke Norges mest kjente realityserier rammet av streik.

Program som «Idol» og «Skal vi danse» sto i fare for å bli rammet, noe som kunne fått store konsekvenser for TV-høsten.

– Det er nervepirrende

NRK-profil Noman Mubashir er blant årets deltakere i «Skal vi danse», og synes det hadde vært leit om han ikke skulle få mulighet til å rocke dansefoten i høst.

– De aller fleste slike streiker ordner seg ganske fort, så jeg fryktet det ikke. Men det er klart det hadde vært veldig trist og kjedelig om det ble avlyst. Når man har trent beinhardt i tre uker for eksempel, så er det veldig irriterende om det ikke ble noe av. Men på den andre siden hadde det kanskje vært like greit, egentlig, sier han lattermildt til «God kveld Norge», og refererer til sine danseferdigheter.

– Det er nervepirrende å tenke på at halve Norge skal se meg danse. Jeg er litt Bambi på isen, og det er veldig frustrerende når man ikke får til trinnene. Men jeg håper jeg klarer det til slutt, forteller han.

Les også: Noman Mubashir snakker ut om angstanfallene

Veldig motivert

Atle Pettersen , kjent fra talentprogrammet «X Factor», har kommet godt i gang med dansetreningen, og synes det er bra han ikke trenger å gi seg helt ennå.

– Jeg var ganske sikker på at det kom til å ordne seg, men det hadde vært sinnssykt kjipt hvis det ikke ble noe av. Vi har kommet så godt i gang med treningen, så det var selvfølgelig fint å høre at streiken er avblåst. Det gjør det lettere også, for da slipper man å ha det hengende over seg.

Han forteller at treningen har gått bra hittil, men legger ikke skjul på at det også er krevende.

– Det er veldig gøy, men også veldig vanskelig. Det blir mye terping på teknikken. Men jeg stortrives, og er kjempemotivert for høsten, sier han fornøyd.

Frykter den eldste

Sammen med Noman skal blogger Rachel Nordtømme , artist Rune Larsen, fotballspiller Lars Bohinen , skikjører Kari Traa , artist Atle Pettersen, realitystjerne og Hollywood-frue Anna Anka, politiker Inger Lise Hansen, artist Stella Mwangi og skihopper Anders Jacobsen få kjenne på ettersmaken av blod, svette og tårer denne kommende høsten.

Noman er sikker i sin tale på hvem av konkurrentene han frykter mest.

– Rune Larsen! Han har holdt på så lenge, og sikkert rocka masse rundt. Det er litt sånn at den som er eldst frykter man minst, men man så hvor langt Halvard Flatland kom i fjor.

Les også: Tor Fløysvik: – Jeg var negativ til «Skal vi danse»