meganfox
meganfox

Derfor fjerner Megan Fox denne tatoveringen

– Jeg ønsker ikke å knytte slik negativ energi inn i livet mitt ...

Skuespillerinnen Magen Fox, som blant annet har spilt i filmen «The Transformers», har vært en stor fan av Hollywood-idolet Marilyn Monroe, og har derfor tatovert et portrett av Monroe på underarmen.

Men Fox, som ikke bare er kjent for sine skuespilltalenter men også sitt utseende, har nå bestemt seg for å fjerne sin tatovering av idolet.

Negativ energi

Grunnen til at Fox nå ønsker å fjerne tatoveringen skal være at ikke gir henne nok gode vibrasjoner, skriver Daily Mail i dag.

– Marilyn er en negativ karakter siden hun både led av personlighetsforstyrrelser og var bipolar, forklarer Megan overfor nettstedet.

– Jeg ønsker ikke å knytte slik negativ energi inn i livet mitt, sier hun videre.

Megan har ni andre tatoveringer, blant annet har hun et sitat på den ene skulderen hvor det står «We will all laugh at gilded butterflies» og en tribal på hennes venstre håndledd.

Les også:Her slår Megan Fox tilbake mot Botox-ryktene

Var fan av Britney Spears

Men skuespillerinnen har ikke bare hatt en type kroppskunst.

Fox ble som tenåring inspirert av popartisten Britney Spears, og skaffet seg en piercing i navlen.

– Jeg tok den da jeg var 16 år gammel fordi jeg var en stor fan av Britney. Det er den eneste gangen jeg har prøvd å etterligne noen andre. Men jeg syntes det ble harry så jeg tok den ut da jeg fylte 20, kunne skuespillerinnen fortelle til magasinet.

Les også: Megan Fox fikk sparken etter Hitler-uttalelser