blacksheeps
blacksheeps

Eksmedlemmene i The BlackSheeps:
– Har mistet troen på rettsapparatet

Eksmedlemmene i The BlackSheeps anker ikke dommen.

I juli kom retten fram til at de to gjenværende originalmedlemmene Agnete Kristin Johnsen og Emelie Nilsen i bandet The BlackSheeps, fortsatt får bruke bandnavnet.

Samtidig slipper de å betale erstatning til Alexander Touryguin og Viktoria Eriksen som ble erstattet mot sin vilje i fjor.

Til tross for at eksmedlemmene Alexander og Viktoria ønsket sin del av inntektene, som ifølge søksmålet dreide det seg om millionverdier, kommer de tidligere medlemmene ikke til å anke dommen, skriver NRK Nordnytt i dag.

For dyrt

Ankefristen for dommen de fikk gikk ut mandag, og Touryguin og Eriksen sin advokat, Arnor B. Ilstad bekrefter at han ikke innleverer anke.

– At klientene mine dropper anke begrunnes ut fra økonomiske aspekter, og at de har mistet troen på rettsapparatet, sier Ilstad til NRK.

Snakker ikke sammen

«God kveld Norge» har tidligere kunnet skrive at medlemmene i bandet ikke har snakket sammen etter bruddet.

Les også: Har ikke snakket sammen siden bruddet

– Vi ser hverandre nesten hver dag, men vi har ikke snakket sammen siden bruddet, har gitaristen Emelie Nilsen fortalt til VG.

The BlackSheeps har skapt store overskrifter i mediene grunnet bruddet og konflikten. Selv sier tenåringene at de ikke lar seg påvirke av alle skriveriene.

– Det har ikke påvirket oss. Vi har bare fortsatt å gjøre det vi vil gjøre, og bandet funker veldig bra sammen, har de tidligere kunnet fortelle til «God kveld Norge».