BEKYMRET: Pippa Middleton ringer søsteren hver dag, og er nå redd for at søsteren skal være rammet av spiseforstyrrelser. (Foto: Stella Pictures)
BEKYMRET: Pippa Middleton ringer søsteren hver dag, og er nå redd for at søsteren skal være rammet av spiseforstyrrelser. (Foto: Stella Pictures)

Pippa Middleton bekymret for sin radmagre søster Kate

Ringer hertuginnen hver dag for å høre hva hun spiser.

Kate Middleton ble i april i år gift med sin prins Williams. Etter deres forlovelse i november 2010 har medier vært svært opptatt av hertuginnens vektreduksjon.

Nå er også familien til Kate blitt bekymret, og hennes søster Pippa Middleton er blitt svært engstelig for sin syltynne søster.

Krisemøte i familien

Søsteren skal være hertuginnens viktigste støttespiller, og i helgen ble de to søstrene observert sammen på en strandtur på Øya Llandwyn i Wales, som er i nærheten av Anglesey hvor Kate og Wiliams bor.

– Pippa ringer Kate hver dag for å sjekke hva hun spiser, skal en venn av Pippa ha avslørt ifølge Se og Hør.

kate (Foto: KGC-22, © KG)
kate (Foto: KGC-22, © KG)

Siden forlovelsen i november skal hertuginnen ha gått ned 12 kilo og veier i dag bare 45 kilo. Dette skal ha ført til krisemøte i familien Middleton, som nå er redd hun er på randen av anoreksi.

– De merker at Kate er alt for tynn, og at hun ser sliten ut i ansiktet, forteller kilden.

Tynne prinsesser

Det er ikke første gang britenes kongehus har blitt rammet av spiseforstyrrelser. Prins Williams mor, avdøde Diana, snakket i sin tid åpenhjertig ut om spiseforstyrrelsene som startet etter bryllupet med Charles.

Flere av Europas konehus har også blitt omtalt for sine magre prinsesser. Blant annet kronprinsesse Mary av Danmark, spanske Letiza og dronning Rania av Jordan har rast ned i vekt etter at de ble kongelige.