triotrekant
triotrekant

Her er årets nye vri i «Trekant»

– Det eneste jeg vet er at Benjamin er homofil.

Til høsten er det premiere på sesong 2 av sexopplysningsprogrammet «Trekant» på NRK, og i august flyttet de tre nye deltakerne sammen for å starte opptakene.

Nye deltakere

Etter flere runder med auditions, har det nå blitt klart at de som skal lede den nye sesongen er Benjamin Silseth (20), Johanna Zamble (21) og Even Jørs (20).

De skal nå bo sammen i en leilighet for å utforske forskjellige sider av seksuallivet.

Til NRK forteller de nye deltakerne at de tror kommende sesong blir mye drøyere enn første - det forventer de hvertfall selv.

Homofil

Selseth, Zamble og Jørs er ukjente for hverandre, men får god tid til å bli kjent de to kommende månedene de skal bo sammen. På spørsmål om hva de vet om hverandre fra før forteller Johanna at hun kun vet om guttas legning.

– Jeg vet at Even er hetero og fra Bergen, mens Benjamin er homo.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

trio1
trio1

Akkurat hva de skal gjøre, hevder trioen, som alle er single, at de fortsatt ikke vet, men de ser det ikke som noe negativt å bli forbundet med det omdiskuterte programmet.

– Det finnes verre kallenavn å få enn “Trekant-Even” eller “Trekant-Benjamin”. Det er alltid noen som vil være negativ til konseptet, men vi har jo bestemt oss for å være med. Hvis folk synes det er teit, får de bare si det. Det blir spennende, sier Even til NRK.

Gravid

For få dager siden ble det kjent at programlederen Pia Dailey Christoffersen fra første sesong venter barn med sin kjæreste Kyrre Magnus Sveistrup Hasle.

– Jeg er 12 uker på vei, sier Pia til Se og Hør, og innrømmer samtidig overfor ukebladet at det blir rart å gå fra sexeksperimenter på TV til mammarollen.