niclas2
niclas2

Paradise-Niklas overnatter i «Big Brother»-huset

Livredd for å bli stemplet som reality-hore.

Niklas Vendel (26) sjekket i dag inn i «Big Brother»-huset. Vi kjenner Niklas fra to runder med Paradise Hotel. Der han i første sesong kom på andreplass i finalen, mens han i den andre sesongen gikk av med seieren.

– Jeg ville aldri meldt meg på som deltaker i Big Brother, men syntes muligheten til å få lov til å være prøvedukke virket spennende. Hadde jeg ikke deltatt i Paradise tidligere ville jeg ha meldt meg på. Men hvis jeg hadde blitt med på en runde til med reality, ville jeg blitt stemplet som den største reality-hora og det vil jeg ikke.

Les også: – Jeg hadde aldri meldt meg på «Big Brother»

Alkohol og sex

Niklas kjenner ingen ingen av de andre prøvekaninene, og tror at det blir en eneste stor fest. Han er likevel trygg på at han kommer til å gjøre en god figur under det 24 timers lange oppholdet i huset som ligger i Stockholm.

– Jeg håper det blir mye alkohol. Ikke bare er alkohol gøy, men det gjør det også lettere å bli kjent med folk, sier han og smiler lurt, før han legger til at han lover å prøve og unngå sex mens han er i huset.

Åpen for det meste

Niklas har mer tro på kos og hygge enn dramatikk.

– Jeg tror det kommer til å bli et morsomt døgn. Det viktigste for meg er å gjøre en god figur og som sagt unngå sex. Bortsett fra det er jeg åpen for det meste.

Under begge oppholdene i Paradise hadde Niklas drag på damene, og ble i tide og utide tatt med buksene nede. I siste sesong fikk vi også se ham kline med flere av de mannlige deltakerne.

Gleder seg

Mandag 29. august flytter de 16 ekte deltakerne inn i huset. Spenningen rundt personlighetene, som skal blottelegges for det norske folk, er stor.

– Jeg gleder meg til programmet begynner på TV 2 Bliss. Jeg har fulgt med på Big Brother siden første sesong, og synes det er et underholdene reality-serie, avslutter han før han går inn i huset med et lurt smil.