leo lively
leo lively

Nå flytter Leonardo Di Caprio og Blake Lively sammen

Stjerneparet på boligjakt kort tid etter bruddrykter.

Rett før sommeren ble det kjent at Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio og modellkjæresten Bar Rafaeli hadde gått hvert til sitt.

Tar steget videre

Det tok ikke lang tid før den populære damemagneten ble koblet med en ny skjønnhet, nemlig Gossip Girl-stjernen Blake Lively.

I sommer har Leonardo blitt observert på date med Bar Rafaeli-kopi, og det svirret flere rykter om at Titanic-skuespilleren hadde gjort det slutt med Lively.

Nå kan det likevel se ut til at paret er klar for å ta forholdet et steg videre, melder Cover Showbiz. Kilder forteller til Star Magazine at paret har vært på boligjakt sammen i New York, og forholdet er sterkere enn noensinne.

– Leo og Blake er veldig lykkelige sammen nå. De har jobbet seg gjennom problemene, og til og med diskutert fremtiden sammen, sier en kilde til magasinet.

Vil forlate Gossip Girl

Den 24 år gamle Gossip Girl-skuespilleren tilbringer mye tid i New York, der TV-serien spilles inn.

I fjor meldte bladet Heat at skuespilleren ønsket å forlate serien, og tryglet om å bli skrevet ut.

– Blake har spurt produsentene om å fjerne rollefiguren. Hun er lei av å jobbe i serien. Den var god i begynnelsen, men hun har begynt å bli mer og mer lei av historiene hennes og alle de små kampene under innspillingen, hevder en kilde nær Blake.

Les også: Leonardo DiCaprio tjener mest i Hollywood